UITAGENDA FACTORIUM

0
140
[the_ad_placement id="artikel-inline-in-het-bericht"]

8 juni – TOF met ‘Achter de Wolken’

Zes klanten en vijf personeelsleden die hun uiterste best doen om samen tot een mooie deal te komen. Achter de wolken schijnt de zon, zegt men. Maar is dat hier ook het geval? We zullen het zien!

Op donderdag 8 juni spelen de cursisten van de TOF weer de sterren van de hemel in de Factoriumzaal met hun voorstelling ‘Achter de Wolken’!  TOF is een theatergroep die bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking.

Datum en tijd: donderdag 8 juni, 20.30 uur

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A, Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat).

Entree: € 5,00. Koop een kaartje via www.factorium.nl  of reserveer via tel. 013 – 535 40 55. Het is ook mogelijk om op de avond zelf een kaartje te kopen.

10 juni – Grote Musical Dag

De kinderen en tieners van Musical4U hebben er reuzeveel zin in! Wekenlang hebben ze vol overgave gerepeteerd om de enorme hoeveelheid danspasjes en muzieknoten onder de knie te krijgen. Op zaterdag 10 juni brengen ze vier korte verhalen tot leven! Zie www.factorium.nl  voor het programma.

Datum en tijd: 10 juni, aanvangstijden zie www.factorium.nl

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A Tilburg

Kaarten: € 7,50. Bestel een kaartje via www.factorium.nl

11 juni – Open Dag Factorium Goirle

De Open Dag in Goirle op zondag 11 juni heeft wederom een bijzonder tintje dit jaar! De jeugd kan in de ochtend meedoen aan gratis muziekworkshops en een Sing In en daarna meespelen in een concert! Van 13.00 – 16.00 uur krijg je informatie over de cursussen van Factorium Podiumkunsten en ga je genieten van live muziek en andere optredens.

Meer informatie en aanmelden voor de muziekworkshops: www.factorium.nl/opendag

Dansvoorstellingen ‘Eerst kijken dan Doen’ in CC Jan van Besouw, Goirle

Op zondag 11 juni zie je in 2 gevarieerde voorstellingen, ‘dansvertalingen’ van de voorstelling ‘Tutti’ van dansgezelschap Introdans. De dansen worden uitgevoerd door kinderen, jongeren en volwassen dansers. Na wekenlang oefenen is dit hun ‘moment of fame’. Ze dansen of hun leven ervan afhangt!

Datum en tijden: zondag 11 juni, voorstelling 1 om 12.15 uur of voorstelling 2 om 14.15 uur.

Locatie: Theaterzaal, CC Jan van Besouw in Goirle.

Entree:  € 6,00. Kaarten bestellen: www.factorium.nl. Nog beschikbare kaarten kunt u  vanaf een half uur voor aanvang aan de zaal kopen. Pinnen is NIET mogelijk, graag contant betalen.

11 juni – Dag van de kleine artiest – Kindertheaterdag

Zet een groot kruis in je agenda op zondag 11 juni! Want dan laten alle kinderen die theaterles hebben bij het Factorium hun voorstellingen zien. Het belooft een dag te worden met heel veel grappige, leuke, ontroerende en spannende voorstellingen. Een ding hebben alle voorstellingen gemeen: ze worden allemaal gespeeld door onze kleine talentjes. Programma: zie www.factorium.nl

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)

Entree: je kunt een kaartje kopen voor de hele dag (€ 6,00) of voor een onderdeel van de dag (€ 3,50 per blok). Kaarten bestellen: www.factorium.nl . Kom je de hele dag: wij zorgen voor iets lekkers en wat te drinken!

 

12 juni – Factorium popbands in Paradox

Op maandag 12 juni staan de popbandjes van Factorium Podiumkunsten wederom in Paradox. Vanaf 19:00 uur hoor je allerlei geweldige bands. Het repertoire is uiteenlopend en er zijn zelfs bands die eigen nummers schrijven! Laat jezelf verrassen door talent in de dop en doorgewinterde muzikanten.

Datum: maandag 12 juni

Aanvang: 19.00 uur

Locatie: Paradox, Telegraafstraat 62, 5038 BM Tilburg

Entree: gratis

16, 17 en 18 juni – ‘Van Vlees en Bloed’ voorstelling MusicAllFactory Volwassenen

Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni zie je ‘Van Vlees en Bloed’ de afstudeervoorstelling van de vierdejaars studenten van de MusicAllFactory (MAF)! Met ondersteuning van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen de vierdejaars studenten van de MusicAllFactory stukken uit bekende musicals.

Data en tijden: 16 en 17 juni om 20.00 uur en 18 juni om 14.30 uur.

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)

Entree: € 18,50. Kaarten: www.factorium.nl

18 juni – Sprokkelrock!

Op zondag 18 juni laten de popbands van Factorium en de Hall of Fame zien wat ze in hun mars hebben tijdens de 12e editie van Sprokkelrock! Je ziet absolute beginners en onontdekte megatalenten. Ze knallen van het podium met muziekstijlen variërend van rock& pop tot funk &punk. Ook de speciaal voor de Muziekmarathon gecomponeerde  song Tilburg is daar te horen! Entree: gratis.

Datum en tijd: 18 juni, programma zie www.factorium.nl

Entree: gratis

Locatie: Hall of Fame, Burgemeester Brokxlaan 6  Tilburg

 

1 & 2 juli – MusicAllFactory-jongeren met ‘Familie A.’

MusicAllFactory-Jongeren laat je dit jaar kennismaken met de maffe manieren van Familie A. Een op z’n zachts gezegd curieus gezin met uiterst macabere gewoonten. Destiny heeft haar hart verloren aan Lucas, een ‘normale’ jongen. De gehele Familie A (inclusief voorouders) zetten alles op alles om de kennismaking zo ‘normaal’ mogelijk te laten verlopen. Wat volgt is een avond vol vreemde praktijken, duistere krachten en onverwacht ontroerende liefdesverklaringen. Familie A. is een zinderende, humoristische musicaltheatervoorstelling waarin 41 zeer talenvolle jongeren, begeleid door een live-band, vol overtuiging laten zien wat (hun) passie is. Bereid je voor op een huiveringwekkend sterk staaltje schik en spanning!

Datum en tijd: zaterdag 1 juli om 20.00 uur en zondag 2 juli om 13.30 en 16.15 uur.

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)

Entree: € 13,50. Koop een kaartje via www.factorium.nl

 

3 juli – Open Podium Links van het LED-scherm

Op maandag 3 juli kunnen singer-songwriters, muzikanten, dichters, dansers en andere podiumdieren weer hun talenten laten zien bij Links van het LED-scherm, het open podium van Factorium Podiumkunsten. Schrijf je snel in via openpodium@factorium.nl als je mee wilt doen!  Iedereen is welkom: alle disciplines, individuen en groepen. Het optreden vindt plaats in een gezellige ‘huiskamer’, in een akoestische setting.

Datum en tijd: maandag 3 juli, 20.00 – 22.30 uur (evt. met uitloop).

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a Tilburg

Entree: gratis (zowel voor deelname als bezoek).

Meedoen: geef je dan op via het volgende mailadres openpodium@factorium.nl.

7 juli – Musical4U Goirle & dansgroepen Danza en Cumbre met ‘Lunatic’

Luna twijfelt aan haar geestelijke gezondheid en laat zich vrijwillig opnemen. In haar nieuwe ‘huis’ ontmoet ze een aantal kleurrijke figuren met wie ze hilarische avonturen beleeft. En Luna ontdekt: ‘Gek zijn, is zo gek nog niet.’ Een doldwaze musical van Musical4U van Factorium Podiumkunsten.

Datum en tijd: vrijdag 7 juli, 20.45 uur

Locatie: Theaterzaal CC Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1, Goirle

Entree: voorverkoop t/m 11 juni € 6,50 – daarna € 8,50. Kaarten bestellen: www.fatorium.nl

 

8 & 9 juli – Summer Days of Dance!

Twee dagen die gevuld zijn met dansworkshops, eigen werk en presentaties! Oftewel: Summer Days of Dance op 8 en 9 juli. Gastdocenten zijn niemand minder dan Robin Martens (bekend van Dance Dance Dance en GTST)  en Ingrid Jansen (winnares Dancing Queen, coach Junior Dance en presentatrice van Club Kids Net5). Inschrijven kan vanaf 1 juni, meld je snel aan want vol=vol

Meer informatie en inschrijven: www.factorium.nl/sod

 

[the_ad_placement id="artikel-bottom-ad-banner-onder-het-artikel"]