Lekker zonnige eerste avond, Tilburgse 68e avondvierdaagse 2019

0
2587

Korte mouwen, korte broeken, zelf een enkeling zonder T-shirt. De eiken processierupsen boezemden het legioen geen angst in. De verkeersregelaars hadden vooraf gelukkig de meeste weggebrand. Het waaide amper dus de haartjes van deze kwelgeesten konden niet veel mensen bereiken. ‘ Life is better with WIFI’ staat op een shirt te lezen. Dat is eigenlijk jammer velen waren met hun smart phones in de weer, terwijl de avondvierdaagse zich juist leent om een praatje met je kroost en medelopers te maken.

Op wandelschoenen ouderwetse gympen, sandalen of gewone schoenen gingen de lopers van start, door ons mooie Reeshof. Basisschool ‘De Stappen’ deed hun naam eer aan ze stapten van voren in de bonte stoet. Kleine ghetto blasters vervingen de immer populaire muziekkarren. ‘Een potje met vet’ kwam daar niet uit maar wel heuse dreunen house muziek. Onder een lekkere zon was het voor iedereen prettig wandelweer, tegen de zon hielpen de talloze zonnebrillen.

Wel jammer dat de brulshirts van het Nederlands dames voetbalteam dat nu aan het WK in Frankrijk deelneemt niet gezien werden in de stoet, terwijl dat doorgaans bij de WK van de manneneditie wel het geval was.
Maar dat kan de komende dagen nog veranderen, niet waar.

Onze fotografe Yne maakte maar liefst 223 foto’s van de wandelende kinderen, mamma’s, pappa’s, opa’s en oma’s. Lag de focus deze keer op jou? 

Kijk vlug via deze link: https://flic.kr/s/aHsmEkrcpB

Sta je er niet op roep dan vanavond even naar Yne dan sta jij er morgen ook op…..