Claassen (voorheen Hornbach) Rommelmarkt op 25 juni

0
405
Claassen rommelmarkt voorheen hornbach rommelmarkt tilburg, focus op reeshof wijkglossy

Dit jaar zal Scoutinggroep Celtica uit de Reeshof  voor de 17de keer haar jaarlijkse grote rommelmarkt houden.
De afgelopen jaren was de Hornbach de gastheer.
Het is het niet meer mogelijk om van het terrein van Hornbach gebruik te maken vanwege de vaste koopzondagen. Gelukkig heeft Celtica een nieuwe, zeer fraaie locatie weten te vinden en hiermee is de markt voor de Reeshof behouden. “We zijn erg blij de markt dit jaar samen met CLAASSEN te kunnen organiseren”, aldus een woordvoerder van Celtica. “We willen bij deze ook de Hornbach bedanken voor de jarenlange gastvrijheid”.

In de afgelopen jaren is de (Hornbach) rommelmarkt uitgegroeid tot één van de grootste rommelmarkten in de regio met zo’n 300 kramen. Dat de rommelmarkt een goede naam heeft opgebouwd blijkt wel uit het feit dat een  aantal kraamhouders al vanaf het eerste uur deelneemt en de steeds grotere stroom bezoekers wat op dit evenement afkomt. Het is uitgegroeid tot een evenement dat hoort bij de Reeshof, met vooral deelnemers en bezoekers vanuit de Reeshof zelf. Dat heeft natuurlijk te maken met het uitgebreide aanbod van artikelen zoals huisraad, kleding, speelgoed, hobby, etc., maar ook de gezellige sfeer waarin gemoedelijk wordt geboden en afgedongen. Voor alles tussen kunst en kitsch kunt u terecht!

Deze oergezellige rommelmarkt zal op 25 juni van 09.00 tot 16.00 plaatsvinden op het terrein van Claassen aan de Asteriastraat 8. Celtica staat zoals altijd garant voor de organisatie en daarbij wordt ook goed voor de innerlijke mens gezorgd. “Het meest interessante aan deze markt is dat er weinig ´handelaren´ staan, maar hoofdzakelijk particulieren die de garage of zolder hebben opgeruimd en op deze dag hun spullen, van fiets tot knuffelbeer en van ski’s tot bloempotten, willen verhandelen. Daarnaast blijft het altijd veel gezelliger om langs de kramen te struinen en ouderwets te handje klappen om de prijs”, aldus de woordvoerder.

De reserveringen stromen al binnen, maar er zijn nog ook nog kramen vrij. Inschrijven voor het huren van een kraam kan eenvoudig via de website; www.celtica.nl en informatie kan ook worden ingewonnen door een mail te sturen naar celtica.rommelmarkt@gmail.com.

Met vriendelijke groeten,
Scouting groep Celtica