Walking dinner Piushaven vanaf 1 juli uitgebreid

0
117
walking dinner piushaven

Vanaf 1 juni 2017 is ons WalkingDinner uitgebreid met restaurants in de Piushaven. Ontdek dit hippe en toffe deel van de stad tijdens het wandelen en dineren in dit sfeergebied, de Piushaven.

De Piushaven is een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. De Piushaven is een gebied volop in beweging. Afgelopen 10 jaar zijn er bijzonder veel nieuwe woningen, winkeltjes en eetgelegenheden gevestigd. De haven is hot &happening! In dit gebied worden diverse evenementen georganiseerd. Hoe gaaf is het als je je bezoek van een evenement kan koppelen met een heerlijke WalkingDinner.

Je kunt zelf kiezen in welke prijsklasse je jouw Piushaven WalkingDinner reserveert. Zo is er een midden klasse arrangement voor €32,00 per persoon of een luxe klasse arrangement voor €40,00 per persoon. Laat je verrassen en ervaar een ware smaaksensatie.

Stadsgids
Wil je nog meer te weten komen over Tilburg tijdens het wandelen van restaurant naar restaurant, dan kun je gebruik maken van een stadsgids. In 2 x 45 minuten vertelt de stadsgids je van alles over de cultuur, natuur en historie van Tilburg.

Voor meer informatie over het Piushaven WalkingDinner arrangement stuur je ons een mail naar: vvvarrangementen@tilburg.nl of bereik je ons telefonisch op 013-5323725.