Activiteiten bij Woonzorgcentrum Reyshoeve in juni 2017

0
143

Donderdag 1 juni 14.30 – 16.00 uur – Artiest: Zand, zeep, soda
Vanmiddag verzorgen we in samenwerking met het oranje comité van Tilburg een optreden van zand, zeep, soda. Een leuk trio die muziek maken en zingen. Meezingen mag dus schroom u niet.

Zaterdag 3 juni 14:30-16.00 Opa en oma dag Bingo
Vandaag is het nationale opa en oma dag en dat willen wij ook vieren. We spelen vanmiddag samen met uw klein kinderen een bingo en kopen daarvoor ook speciale kinder prijzen in.
Na afloop eten we samen een frietje met snack.
U betaalt deze middag uw eigen bingokaart voor de prijs die u gewend bent en een frietje met snack is daarbij inbegrepen. De bingokaart van uw (achter-/klein)kind kost 3,50 euro. Bij dit bedrag zit de bingokaart en na afloop een bakje frietjes met snack.

Dinsdag 6 juni 14.30 – 16.00 uur – verrassing beweegactiviteit
Vandaag organiseren onze twee stagiaires een beweeg activiteit. Wat ze precies gaan doen is nog een verrassing. Maar schik niet, iedereen kan op zijn of haar niveau meedoe.
Entree is gratis.

Woensdag 7 juni 19.30 – 21.30 uur – thema Bingo
Vandaag is de themabingo er weer met volop leuke prijzen!
Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,00 voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart.

Donderdag 8 juni 14.30 – 16.30 uur – Artiest: Martino Saxo
Vanmiddag komt Martijn met zijn saxofoon. Een sfeervolle middag waarbij u ook een dansje kunt wagen op de dansvloer

Vrijdag 9 juni 14.00 – 16.00 uur – Muzikaal danscafé
Onze muziekvrijwilliger neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag.

Dinsdag 13 juni 14.30 – 16.00 uur – Artiest: Tim Remie
Vanmiddag worden nummers van vroeger gecombineerd met moderne Nederlandse popmuziek. Met een mooi verhaal neemt Tim Remie, een zanger in hart en nieren, u mee naar een droom waar van alles gebeurt en waarin veel wordt gezongen.

Donderdag 15 juni 14.30 – 16.00 uur – Zing mee met Leo
Deze middag hebben we Leo Willemen uitgenodigd om ons mee te laten genieten van zijn mooie pianospel. Hij speelt liedjes uit de oude doos en luisterliedjes, maar ook uw verzoekjes kunnen aan bod komen. Wilt u zingen, schroom dan niet en zing gewoon lekker mee. Een middag vol muziek en gezelligheid.

Zondag 18 juni 14.30 – 16.00 uur – Matinee: Morova
In 2010 is door een klein groepje mensen het orkest Morava opgericht. In Tilburg en omgeving bestond op dat moment geen orkest wat zich speciaal richt op de Tsjechische ofwel de Moravische muziek. De andere stromingen in de volksmuziek zoals de Böhmische en Egerländermuziek worden wel door verschillende orkesten gespeeld maar de echte Moravische muziek hoor je bijna nergens. U bent van harte welkom mee te genieten!

Maandag 19 juni 10.00 – 15.00 uur – H&A Modehuis verkoop
H&A Mode geeft u een goed beeld van de zomermode 2017. U kunt een kijkje in de winkel nemen op de begaande grond, tegenover de liften.

Dinsdag 20 juni 14.30 – 16.00 uur – Bingo
Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen!
Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,00voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart.

Donderdag 22 juni 14.30 – 16.00 uur – Artiest: Klein amusement Dongen
Klein Amusement is een muziekgezelschap uit Dongen, dat al weer geruime tijd aan de muzikale weg timmert. Ze presenteren een repertoire met liedjes uit vervlogen tijden, die een hoge amusementswaarde hebben en als zodanig een feest van herkenning zijn. Een gezellige foxtrot, wals of tango, het maakt niet uit en in verschillende talen gezongen. Alles komt voorbij in het repertoire.

Vrijdag 23 juni 14.00 – 16.00 uur – Muzikaal danscafé
Onze muziekvrijwilliger neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag.

Zaterdag 24 juni 14.30 – 16.00 uur – Bingo
Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen!
Een bingokaart kost €2,00 voor bewoners van de zorgpassages en €2,50 voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart.

Dinsdag 27 juni 18.00 – 20.00 uur – Thema Diner: koud buffet
Bij de zomer hoort ook een heerlijk zomers gerecht. Vandaag bieden we u een koud buffet aan, bestaande uit verschillende salades, gegarneerd met bijpassende vlees en vissoorten. Daarnaast staat er stokbrood met kruidenboter, cocktailsaus en remouladesaus. Het buffet wordt mooi gepresenteerd aan de aan het buffet van het restaurant en u kunt zelf u bordje samenstellen. Er zal voldoende hulp zijn om uw bord mee op te scheppen.
Na afloop kunt u genieten van een vers kopje koffie of thee met een lekkere ijs Cornetto. De kosten zijn 12,50 euro voor bewoners van de zorgpassages en vrijwilligers van Reyshoeve en 14,50 euro voor bewoners van de woonpassages en introducés en mensen uit de wijk.

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in De Viersprong, de ontmoetingsruimte van woonzorgcentrum Reyshoeve op de tweede verdieping. De medewerkers van de receptie kunnen u eventueel de weg wijzen. Toegangskaarten kunt u vanaf één week van tevoren tot aanvang van deze activiteiten kopen bij de receptie van Reyshoeve. Het aantal toegangskaarten is beperkt!

Prijzen entreekaarten:
Artiest en matinee: € 2,50 per persoon.
Muzikaal danscafé, zing mee met Leo, hap- en stapmiddag en luistermuziek zijn € 1,00 per persoon.
Modehuizen zijn gratis toegankelijk.

Hebt u vragen neem dan contact op met Welzijn Algemeen, te bereiken op telefoonnummer 013-5785785.