Snoepbrigade actief bij 2e avond Tilburgse avondvierdaagse met 200 foto’s

0
380
70e Tilburgse avondvierdaagse, 2e avond door Reeshof

Door Hans Sweep

Het was weer lekker warm ook op de 2e avond door Reeshof. Op de Schipluidenlaan stonden de scholen opgesteld om de wandelaars van hun school wat extra’s toe te steken.
Opvallend was het niet dat veel scholen flesjes water meegenomen hadden, dat lest tenslotte de dorst het best. Bij Bs. Koolhoven en Den Bijsterde was het voornamelijk water terwijl bij Ochlus appel en watermeloen de boventoon voerden.

Snoepbrigade
50PLUS Tilburg was voor het tweede jaar op rij vertegenwoordigd, deze keer met gratis spekjes, voor klein en groot. De 1600 meegebrachte spekjes vonden gretig aftrek en op het laatst was er zelfs nog wat te kort. Zij lieten zien een familiepartij te zijn, net zoals de avondvierdaagse een familie-evenement is. Hiermee voltooide zij een trilogie, op de avondvierdaagsen van Berkel Enschot, Udenhout en Tilburg waren zij present!

Verkeersregelaars
De verkeersregelaars waren echt nodig, al probeerden sommige automobilisten toch straten in te rijden waar wandelaars massaal liepen gelukkig werden ze op tijd tegen gehouden. De grijze man met dito baard loopt dit jaar weer mee, gedurende al veel edities maar de volle 70 keer zal hij niet halen. Tussentijds wist onze fotografe Yne van Focus op Reeshof meer dan 200 foto’s te maken. Lag de focus deze keer op jou?
Kijk vlug in het foto-album, je vindt de link hieronder:

https://flic.kr/s/aHBqjAHNxa