1e avond 70ste Tilburgse avondvierdaagse door Reeshof met meer dan 100 foto’s

0
980
1e avond 70ste Tilburgse avondvierdaagse door Heterenstraat Reeshof

Door Hans Sweep
De jubileumeditie van de 70e Tilburgse avondvierdaagse kwam grotendeels door Heerevelden in Reeshof. Wij stonden opgesteld in de Heterenstraat daar treffen we Tonnie en Ingrid van Stiphout die gezeten op een stoel in de voortuin de bonte stoet door hun straat zien trekken. “Het is en blijft een mooi schouwspel om ze met zijn allen te zien lopen”, weet Tonnie. De 3 en 5 kilometertocht gaat door deze straat. Water spuitbussen, waterpistolen en flesjes drinken worden meegezeuld.

Schoolvlaggen

Een grote zak popcorn vormt voor een jonge wandelaar al de opmaat voor al het lekkers dat er met de intocht op vrijdag nog moet komen. Verschillende schoolvlaggen passeren de revue. De Stappen, de Klinkers, Koolhoven, de Bijsterde, Cocon en de Wegwijzer vallen in het oog. De kleding is aangepast aan de warmte: T-shirt, korte broek, gympies en voor de meeste een zonnebril.

Vanavond gaat de wandeltocht door de S-buurt waarbij bij de Schipluidenlaan de meeste scholen staan, die daar voor versnaperingen zorgen.

Onze fotografe Yne van Focus op Reeshof zorgde er voor dat er meer dan 100 foto’s gemaakt werden van de vlijtige wandelaars. Lag de Focus deze keer op jou??
Zie hier onder de link naar het foto-album.

https://www.flickr.com/photos/151836837@N08/albums/72177720309035202/with/52972090007/

Link naar organisatie: www.avd-tilburg.nl