Rijden onder invloed en verlaten plaats ongeval kruising Reeshofweg

0
431

Tilburg – De politie verdenkt een 49-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats van het rijden onder invloed en het verlaten van een plaats ongeval.

Dinsdagavond vond rond 21.40 uur een verkeersongeval plaats op de kruising van de Reeshofweg en de Bredaseweg. Een auto met daarin twee inzittenden stond stil voor het rode verkeerslicht. De bestuurder vertelde dat hij een klap voelde en bemerkte dat hij was aan de achterzijde was aangereden door een personenauto van het merk Mercedes. Hij belde direct 112 omdat zijn vrouw last had van haar hoofd Hij zag dat de bestuurster en een man, de bijrijder, uitstapten. Ze gingen in discussie en wilden kennelijk niet wachten, want ze stapten weer in hun auto en reden weg, de vrouw weer achter het stuur.

Aantreffen auto
Agenten troffen de auto in de wijk Hasselt in de straat van de te naam gestelde aan. Er zat schade aan de voorzijde van de auto. Er werd aangebeld bij de eigenaar van het voertuig. Een man en een vrouw deden open. De vrouw gaf direct toe dat zij de auto bestuurd had. Ze bleek onder invloed van alcohol. Ze blies 625 ugl. Haar rijbewijs is ingevorderd.