Eindelijk vandaag het weer dat Reeshof Muzenconcerten verdient

0
573

Op de vier concertavonden van Reeshof Muzenconcerten was het tot nog toe kwakkelen met het weer. Vandaag gelukkig eindelijk het weer dat bij een openlucht concert hoort.

Door Hans Sweep
Eigenlijk was het alleen bij de aftrap op 1 augustus goed festivalweer. De andere twee concertavonden was, het ontiegelijk wisselvallig al hoewel het tijdens de optredens wel droog bleef maar dat was dan soms een dubbeltje op zijn kant. Dat had natuurlijk zijn invloed op het aantal bezoekers, waarvan het merendeel steevast ’s avonds rond 18 uur naar buiten kijkt en bij te veel donkere wolken besluit lekker thuis te blijven.

Vanavond is het alweer de laatste avond van de Reeshof Muzenconcerten en prijkt er een vette 8 op de weersoverzichten met temperaturen tot 25 C. De laatste kans om er bij te zijn met een geweldige band zoals de Jan van Brusselband uit Tilburg zeker genoemd mag worden. Wie kent niet twee emmertjes water halen en schenk maar in, gedoopt in een lekkere folk saus. Het schenk maar in is ook een knipoog naar de bezoekers, want we moeten van de drankomzet de festivalkosten betalen en die zijn ook van belang voor de organisatie van volgend jaar. Maar zeg nu zelf 2 euro voor en pilsje of 3 euro voor een wit of rood wijntje is echt goedkoop voor een gratis toegankelijk muziekfestival.

We starten om 18 uur weer met de mogelijkheid om lekker te komen eten bij de Thai, Surinamer, Chinees of frituur. Voor de kleintjes is er een springkussen en slush puppy of suikerspinnen. Rond 19.45 uur starten we met de live muziek tot 22 uur. Om 23 uur sluiten de bars, er is de mogelijkheid om nadien bij de after party in de Peerkeshoeve aan de Nijkerkstraat nog wat langer na te praten. Dus allemaal komen en maak er een mooie seizoensafsluiting van in het Reeshofpark! Onze 30 vrijwilligers die het samen met de organisatie dit jaar weer mogelijk gemaakt hebben en onze sponsoren , hartelijk dank voor jullie betrokkenheid en inzet.

Meer info: www.reeshofmuzenconcerten.nl