Knock Out the Band blaast wolken en publiek omver met wervelende show

0
441

Het zag er donker uit boven het Reeshofpark maar, terwijl in Enschede een halve meter regen viel, klaarde het boven het park zienderogen op. Daarbij geholpen door de 3 blazers van Knock Out the band die als het ware de donkere wolken wegblies.

Door Hans Sweep
Deze formatie bestaande uit 9 personen waaronder een dame, had van meet af aan grip op het publiek.Met lekkere discoknallers van weleer zoals Dancing Queen en de Michael Jackson medley tot en met het Nederlandse lied, alles werd met dank aanvaard en geconsumeerd. Voor het podium een lekkere drukte met fanatieke dansers en danseressen zowel jong als ouder.

Het was een gezellige avond, die eigenlijk weer te snel eindigde om 22.00 uur zoals door de gemeente verordend. Het blijkt een ideale mix, eten, drinken en muziek op een gratis toegankelijk festival. Zo’n 1500 mensen kwamen er vooral uit de Reeshof op uit. We hopen volgende week de hele dag op stralend weer, op onze laatste concertavond van dit jaar met de Jan van Brusselband bekend van ‘twee emmertjes water halen’.

Lees meer over deze bands en de andere bands op www.reeshofmuzenconcerten.nl of op onze Facebookpagina.

Voor de goede orde we starten om 18.00 uur met achtergrondmuziek, het eten en het springkussen, dus ‘be there’ op onze 4e concertavond!