3e avond 70ste Tilburgse avondvierdaagse met meer dan 100 foto’s van de wandelaars

0
294
3e avond 70ste Tilburgse avondvierdaagse vanuit UVT

De eerste keer dit jaar dat de wandelaars vanuit de UVT vertrekken en weer onder een lekker zonnetje. De groep van 3500 geregistreerde wandelaars, maar met de anderen er bij zo’n 6500 mensen groot, hield er in de brede laan tussen de UVT gebouwen door goed het tempo in.  

Door Hans Sweep
Natuurlijk zijn de muziek buggy’s dit jaar weer goed vertegenwoordigd.
Nu er geen fanfares meer meelopen, is dat de manier om voor muziek te zorgen.
De laatste top 40 liedjes galmen uit de luidsprekers. Toch horen we ook bekende liedjes die mensen zelf zingen zoals: ‘Het hondje van de bakker die had vies gedaan, die was gaan zwemmen zonder zwembroekje aan’ Toegeven dat heeft nog steeds iets en werk saamhorigheid in de hand.
Vanavond (vrijdag) zullen de Dutch Pipes and Drums als speciale act van zich laten horen en daarmee de festiviteiten inleiden van hun 70 jarig bestaan.

Wetenswaardigheden
We zien de leukste vlag langs komen van basisschool de harten met er bovenop een harten beer. Wandelaars van bassischool De Stappen lopen waarschijnlijk wel met een stappenteller. Sommige wandelaars struikelen doordat ze hele tijd op hun mobieltje kijken.
De tattoos zijn met dit goede weer goed in beeld op menige arm en been.
Gelukkig wordt er geen ‘van links naar rechts’ gespeeld anders lukt het niet om op tijd binnen te komen. Vanavond de glorieuze intocht vanuit de UVT, de kinderen zullen weer gebukt gaan onder het gewicht van de snoepzakken, die door de familie en bekenden omgehangen worden.
Vertrektijd 18.30 uur.

Hieronder de link naar de foto’s die onze fotografe Yne van Focus op Reeshof schoot.
Lag de focus deze keer op jou??

Link naar foto-album: https://flic.kr/s/aHBqjAHW1r

Op onze website staan van alle avonden foto’s van de wandelaars inmiddels zo’n 500:
www.focusopreeshof.nl