The mix MATCH tussen kunstschaatsers en ijshockeyers:

0
64

Twee werelden, één passie!

De mix tussen kunstschaatsers en ijshockeyers gaat niet altijd goed maar wat gebeurt er als twee van beide groepen elkaar leuk vinden…? Zij zoekt haar grenzen op en daagt hem uit…. Hij, stoer en onverschillig, of…? Twee teams lijnrecht tegenover elkaar,…in een gevecht,…voor het ultieme liefdesverhaal,… voor de ultieme kick! Gedurende de show zullen beide groepen elkaar regelmatig tegen komen, met alles wat wel en niet geoorloofd is tussen beide groepen. Is de liefde sterk genoeg om deze twee werelden samen te brengen…?

Op 9 april 2016 laat kunstrijvereniging SKY het adembenemend ijsgala “The mix MATCH” zien. De dol enthousiaste leden van SKY, in de leeftijdscategorie van 4 tot 18 jaar, hebben het afgelopen seizoen kei hard getraind. Onder de leiding van een team van top train(st)ers en vrijwilligers is het SKY weer gelukt een prachtige show in elkaar te zetten waar u het zeker weten warm van krijgt. Niet alleen de schaatsers maar ook de gastrijders, waaronder: Nicolien van Beek, Thomas Kennes, Mila Morelissen en freestyle skaters groep FISE zullen deelnemen in het verhaal. Hebben we uw interesse kunnen wekken? Dan zijn de toegangskaarten op diverse adressen te koop, zie hiervoor www.ijsgala.nl. Tijdens de voorverkoop kunt u uw kaartjes kopen voor € 10,-.

Voor de last minute beslissers is het ook mogelijk om op zaterdag 9 april 2016 uw kaartjes te kopen tussen 17.00 uur en 18.30 uur aan de kassa bij het ijssportcentrum voor €12,50. De aanvang van de show is 19.00 uur. Zorg dat u er op tijd bij bent.
Twee verschillende werelden, één gezamenlijke passie: Schaatsen!
SKY ijsgala, the mix MATCH 9 april 2016