Nieuwe locatie Kermis Reeshof

0
460

Van donderdag 27 tot en met zondag 30 april is het kermis in Reeshof. De kermis staat op het parkeerterrein aan de noordzijde van Wijkcentrum Heyhoef tussen de inrit vanaf de Huibevendreef en de doorgang naar de achterliggende Kerkenbosplaats. De kermis is alle dagen geopend van 13.00 uur tot 24.00 uur.

Op- en afbouw kermis

Op dinsdag 25 april vanaf 09.00 uur wordt er gestart met de opbouwwerkzaamheden. Werkzaamheden die nodig zijn voor de opbouw of afbraak kunnen uitgevoerd worden tussen 09.00 en 22.00 uur. Vanaf 1 mei worden de attracties afgebroken en wordt het terrein weer schoon opgeleverd. Het is mogelijk dat u als omwonende tijdens de kermisperiode en tijdens de op – en afbouwwerkzaamheden enige geluidsoverlast ondervindt. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Winkelcentrum Heyhoef

Op Koningsdag wordt er in het winkelcentrum weer een grootse kindervrijmarkt georganiseerd. De kindervrijmarkt start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Alle winkels zijn geopend.

Meer informatie

Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Jet van Baast van de gemeente Tilburg. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 06 – 51 57 41 75 of per e-mail: jet.van.baast@tilburg.nl.