Aanpassing voetgangers/fietsers oversteek Dalemdreef

0
170

Start werkzaamheden op maandag 8 mei

De gemeente heeft de afgelopen jaren veel meldingen ontvangen over de snelheid van auto’s op de Dalemdreef. Een snelheidsmetingheeft aangetoond dathier structureel te hard wordt gereden. Daarom start de gemeente maandag 8 mei met het aanpassen van de oversteek voor fietsers en voetgangers ter hoogte van de Rijperkerkstraat. Afhankelijk van het weer duren de werkzaamheden twee weken.

Werkzaamheden
Er komen verkeersdrempels op het punt van de oversteek, zodat automobilisten moeten afremmen. Door de drempels liggen het fiets- en voetpad over de Dalemdreef verhoogd.

Tijdelijke verkeersmaatregelen
De straatis ter hoogte vande werkzaamheden afgesloten door een wegafzetting. Een omleidingsroutewordt aangegeven. Vanaf de Burgemeester Letschertweg is het niet mogelijk de Dalemdreef op te rijden. Vanaf de andere kant is TSV Gudok normaal bereikbaar.

Mogelijke overlast
Tijdens de werkzaamheden kunt u mogelijk enige (geluids)overlast ervaren. De gemeente vraagt hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Janna Kuiper van de gemeente. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 013 542 98 03 en per e- mail janna.kuiper@tilburg.nl.
___________________________________________________________________________________________ Voor meer informatie over werkzaamheden van de gemeente Tilburg kijkt u op www.tilburg.nl/wegwerkzaamheden