Graffiti kunstwerk Scharwoudestraat

0
425

Stemdag op woensdag 3 mei 2017 tussen 10.00 uur en 16.00 uur
In samenwerking met SneakArt en kinderboerderij ‘t Valleike gaat de gemeente een groot graffiti kunstwerk aan laten brengen op de muur bij de speeltuin aan de Scharwoudestraat tegenover kinderboerderij ‘t Valleike. Paul de Graaf van SneakArt heeft hiervoor twee ontwerpen gemaakt. De buurt mag kiezen welk ontwerp op de muur komt. Graag nodigen we iedereen uitom op woensdag 3 mei te komen kiezen en vervolgens te stemmen.

Stemdag
Kom ook de ontwerpen bekijken en breng uw stem uit op:
woensdag 3 mei 2017 tussen 10.00 uur en 16.00 uur Locatie: Kinderboerderij ‘t Valleike Scharwoudestraat 30
Binnenlopen en stemmen kan tussen 10.00 uur en 16.00 uur op een tijdstip dat u schikt.

Uitslag
Op donderdag 4 mei wordt via de Facebookpagina van ‘t Valleike en Focus op Reeshof bekend welk ontwerp de meeste stemmen heeft gekregen. Op zondag 28 mei wordt gestart met het kunstwerk dat op 2 juni klaar zal zijn. Hierbij wordt Paul de Graaf geholpen door een aantal leerlingen van basisschool de Bloemaert en de Jan Ligthartschool de Driecant. Op woensdag 7 juni wordt het kunstwerk feestelijk onthuld door de leerlingen.

Meer informatie
Hebt u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Janna Kuiper van de gemeente. Zij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 542 98 03 en per e-mail janna.kuiper@tilburg.nl.