Kom langs bij de Open Tennisdag van Tennisclub Tilburg

0
180

Gek van tennis of moet je juist nog overtuigd worden om te gaan tennissen? Ga dan zaterdag 25 maart een kijkje nemen bij de Open Tennisdag van Tennisclub Tilburg. Van 13.00 tot 17.00 uur is het tennispark en paviljoen gratis toegankelijk voor iedereen.

Activiteiten

Kom je voor een van de tennis clinics van de selectiespelers of willen de kinderen meedoen aan het Jeugd Invitatietoernooi? De Open Tennisdag staat helemaal in het teken van tennis bij de gezelligste tennisvereniging van Tilburg en er is een bomvol programma, leuk voor jong en oud. Bij de informatiekramen stellen diverse commissies zich voor en voorzien zij geïnteresseerden van alle informatie over de vereniging. Voor de kleintjes is er een springkussen, zodat ook zij zich prima vermaken. De jeugdspelers van TCT kunnen ’s middags van 12.45 tot 15.30 uur worden aangemoedigd. Dan wordt namelijk het Jeugd Invitatietoernooi gespeeld met leuke wedstrijden.

Nieuwe ledenactie

Enthousiast geworden tijdens op de Open Tennisdag? Dan wil je natuurlijk lid worden. Meld dit dan op de Open Tennisdag. Alleen dan krijg je namelijk 10% korting op het lidmaatschap en de zomertraining.

Bezoek de website www.tennisclubtilburg.nl voor meer informatie over Tennisclub Tilburg en de Open Tennisdag 2017.