Kieltjesbal voor de 12e keer in successie in Dongewijkhal Reeshof met 220 foto’s

0
887
Focus op Reeshof kieltjesbal 23 februari 2020

Zoals eigenlijk alle jaargangen dit jaar op zaterdag 23 februari 2020 wederom promotie voor het korfballen op het Focus op Reeshof podium.
(onderin de link naar ons Fotoboek met 220 foto’s) 

Door Hans Sweep
”Kiezen, kiezen, kiezen vak A of B”, roept Francois door de microfoon. Ga er maar aanstaan welke vader of moeder kan goed korfballen en zorgt dat in jouw vak de meeste punten gescoord worden?
Na enige spannende minuten is de score bekend, vak A wint. De vader uit het andere vak kan beter bij de plaatselijke korfbalvereniging les nemen, wellicht dat hij er dan volgend jaar met de hoofdprijs vandoor gaat.

De kleintjes springen in de tussentijd op het naastgelegen klim en klauterparadijs dat dit jaar gesponsord wordt door Wijkraad Reeshof. Van de vele bezoekers valt Rob Kleijn in het oog met op zijn borst een aap met diverse piercingen, we zullen niet verklappen waar die allemaal zitten, dat moet u zelf maar vaststellen.
Patricia Raaijmakers en Jeanette Geerts houden buiten een pleidooi voor meer beveiliging bij de speeltuin aan het Nieuwkoopplein in Reeshof, hopelijk voelt de goede lezer zich geroepen om hier werk van te maken.
Het blijft een kwestie van kiezen, kiezen, kiezen…….

Link naar fotoboek Focus op Reeshof: https://flic.kr/s/aHsmLzdyjy