Kieltjesbal Dongewijkhal neemt drempelvrees kleintjes weg (meer dan 200 foto’s) zondag 23 februari

0
657
Focus op Reeshof het magazine van de wijk!

Zoals de oudjes zongen piepen de jongen wordt wel eens gezegd, dat geldt
zeker voor carnaval.

Door Hans Sweep
Als je er al vroeg mee in aanraking komt dan beklijft het vanzelf. Zelfs baby’s in kinderwagens kwamen we gistermiddag tegen, waaronder ook de verklede Sylvie, de kleine van Café Dongewijk eigenaars Jeanette Staps en Sander Scheffers.
In de kinderspeeltuin wagen de allerkleinsten zich op de springkussens. Zo ook Jana en Feline Donders die met opa en oma te gast waren. De kleine Feline, anderhalf jaar oud is nergens bang voor. Ze klautert samen met haar grote zus op het springkussen. Het duurt dan wel even voor dat ze alle barrières geslecht heeft, maar uiteindelijk glijdt ze met een grote lach naar beneden. Daar aan gekomen rent ze gelijk weer door voor een nieuwe ronde. Mooi om te zien dat ze zich vermaken, dat echt carnavallen komt later nog wel als ze wat ouder zijn.

Vandaag (maandag 24 februari) McDonald’s Monday op het Focus op Reeshof podium met diverse blaoskapellen ondersteunt door Reeshof Cultuurt. Zo zullen onder andere optreden: Muziekkapel 013,
DB Band Tilburg, Koppènt, de Buntstekers en ZZZZZenderbijstand Oisterwijk.
Fotografe Yne Sweep van Focus op Reeshof wist wederom over de 200 foto’s te scoren van vooral kleine Kieltjesballers. Lag de focus deze keer op jou?

Hierbij de linken naar onze fotoboeken:

Zondag 24 februari 2020: https://flic.kr/s/aHsmLAesNj

Zaterdag 23 februari 2020: https://flic.kr/s/aHsmLAdjph