Jongen in Reeshof belaagd door straatrovers

0
100

Tilburg – Een 14-jarige jongen is donderdag 5 januari 2017 omstreeks 15.50 uur op de Langendijk ter hoogte van de scouting belaagd door vier straatrovers. De daders waren uit op zijn telefoon. Hij kon vluchten op het moment dat er een tegenligger aankwam. De politie heeft in de omgeving nog tevergeefs gezocht naar de daders.

Het slachtoffer reed op zijn fiets en kwam vanuit de richting van het politiebureau. Hij zag dat ter hoogte van de scouting vier jongens het fietspad versperden. Hij kreeg van een van die knapen, die zijn telefoon opeiste. een klap in het gezicht. Ook werd hij geschopt en naar de grond geduwd. De knul stopte er mee toen er een tegenligger aankwam. Het slachtoffer is toen snel naar huis gefietst. Twee van de daders hebben een licht getinte huidskleur, kort donker haar en zijn circa 16 jaar oud. De kalende man die tegemoet fietste is circa 35 jaar oud en had een groen krat voor op zijn fiets.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen, onder meer naar de man die het slachtoffer tegemoet is gefietst. Zij kunnen contact opnemen:

  • via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
  • via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
  • anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
  • via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999