Inschrijving Tilburg Truck Tour

0
332

Op zondag 23 april 2017 vindt voor de dertigste keer de Truck Tour Tilburg plaats. De gehele maand februari kunnen zowel deelnemers als bedrijven zich via de website inschrijven.

Inschrijving Tilburg Truck Tour

TruckTour Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking. Op deze dag maken een team van vrijwilligers en sponsors het voor 270 deelnemers mogelijk om mee te rijden in een van de trucks. De 270 wagens rijden in een lange stoet een route van bijna 90 kilometer in de omgeving van Tilburg. De tocht wordt onderbroken voor een lunchpauze bij Barge Terminal Tilburg (BTT), aan de Geminiweg te Tilburg, die hiervoor zijn terrein gratis ter beschikking heeft gesteld.
Vanaf woensdag 1 februari 2017 kunnen mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking zich weer inschrijven voor de Truck Tour Tilburg. De deelnemers kunnen zich aanmelden via het inschrijvingsformulier op de website www.trucktourtilburg.nl .

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met Denise van Raak via telefoonnummer
06 – 1217 7532. Zij is bereikbaar van maandag t/m woensdag van 19.00 – 21.00 uur. Inschrijven is uitsluitend via de website mogelijk.

img 1218 2880x1920

Bedrijven en chauffeurs die in het afgelopen jaar hebben deelgenomen ontvangen automatisch bericht van de organisatie. Zij kunnen zich opgeven via het aanmeldingsformulier op de website. De inschrijving sluit voor zowel deelnemers als bedrijven op dinsdag 28 februari 2017.

Op dit moment is Truck Tour Tilburg nog op zoek naar vrijwilligers en sponsoren. Met hun hulp hoopt de organisatie dit evenement wederom tot een groot succes te maken. Neem voor meer informatie contact op met de organisatie van de Truck Tour Tilburg via info@trucktourtilburg.nl.