Grote Clubactie strikt ‘Wie is de Mol’-deelnemer Jochem van Gelder als ambassadeur

0
217
Op de foto van links naar rechts: Jochem van Gelder, Frank Molkenboer (directeur Grote Clubactie) en Stan van den Dobbelsteen

Jochem van Gelder en Stan van den Dobbelsteen zijn benoemd tot ambassadeurs van de Grote Clubactie. Onlangs werd de samenwerking een feit op het kantoor van de Grote Clubactie in Tilburg.

Het duo gaat een campagne in de stijgers zetten, waarbij ze in actie komen voor verenigingen in Nederland. Ze gaan onder meer bijzondere clubactiviteiten in de spotlight zetten en een helpende hand bieden met de dagelijkse beslommeringen. Ook geven ze tips om met de Grote Clubactie jaarlijks de clubkas te vullen. Dit alles leggen ze vast in een komische vlog, welke te volgen is via het YouTube-kanaal van de Grote Clubactie. Directeur van de Grote Clubactie, Frank Molkenboer: “Wij vinden het fantastisch dat Jochem en Stan zich gaan inzetten voor de Grote Clubactie. Met hun humor en expertise hopen we het verenigingsleven op een ludieke manier te ondersteunen.” De campagne zal vanaf maart 2017 van start gaan.

Jochem van Gelder is bekend van o.a. de SBS-programma’s Bonje met de Buren en Het beste idee van Nederland, maar sommigen zullen hem kennen van het vroegere Praatjesmakers, een amusementsprogramma van de NCRV. Stan van den Dobbelsteen is onderdeel van het Feestteam, een zangduo met diverse carnavalskrakers, en eigenaar van Dobbelsteen Entertainment.