Activiteiten bij woonzorgcentrum Reyshoeve in april 2017

0
516

Dinsdag 4 april 14.30 – 16.00 uur – voorjaars high tea

 Nu het buiten heerlijk weer gaat geworden, kunt u vandaag even lekker genieten van heerlijke lekkernijen. Met heerlijke smaken thee zoals aardbei, vruchtenthee, earlgrey, groene thee en nog veel meer halen we de lentesfeer in huis. Daarnaast serveren we ook heerlijke muffins, cakejes en koekjes aangevuld met lekkernijen van chocolade. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje, dan kunt u zich tot maandag 3 april inschrijven bij de receptie.

Woensdag 5 april 19.30 – 21.00 uur – themabingo Holland

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen wat passend is in het thema Holland en een loterij. Een bingokaart kost €2,- voor bewoners van de zorgpassages en €2,50 voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 euro voor een bingokaart.

 

Donderdag 6 april 14.30 – 16.00 uur – artiest :hoedjesman

Vandaag komt de Hoedjesman. Zo noemen wij hem omdat hij leuke liedjes zingt en daarbij steeds een ander hoedje draagt. Kom gezellig naar de Viersprong en laat u verrassen. Het belooft een gezellige middag te worden.

 

Zaterdag 8 april

10.00 – 14.00 uur – Rima sieradenverkoop

Hebt u een mooie outfit maar geen bijpassende sieraden? Dan is dit uw kans! Zoekt u iets moois en betaalbaars voor uzelf of iemand anders, dan moet u zeker even langsgaan.

 

14.30 – 16.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer en staat in het teken van levensmiddelen.

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,- voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per persoon.

 

Dinsdag 11 april 14.30 – 16.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen en een loterij.

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages €2,00 voor de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart.

 

Donderdag 13 april 14.30 – 16.00 uur – zing mee met Leo

Deze middag hebben we Leo Willemen uitgenodigd om ons mee te laten genieten van zijn mooie pianospel. Hij speelt liedjes uit de oude doos en luisterliedjes, maar ook uw verzoekjes kunnen aan bod komen. Wilt u zingen, schroom dan niet en zing gewoon lekker mee. Een middag vol muziek en gezelligheid.

 

Maandag 17 april 14.30 – 16.00 uur – tweede paasdag Heyhoefkoor

Onder leiding van de heer Adriaan Schellekens brengt het gemengd seniorenkoor uit onze wijk, de Reeshof, u deze middag een mooi programma. Er worden liederen gebracht waarbij u als publiek kunt meezingen of luisteren.

 

Dinsdag 18 april 14.30 – 16.00 uur – bakken

Wat zullen we toch weer smullen vandaag! Wat we gaan maken is nog een verrassing, maar het is altijd smullen. Mmm….

 

Woensdag 19 april 19.30 – 21.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen en een loterij!.

Een bingokaart kost €2,- voor bewoners van de zorgpassages en €2,50 voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 euro voor een bingokaart.

 

Dinsdag 25 april

12.00 – 16.00 uur – Mary Mode verkoop

Bij Mary Mode kunt u terecht voor bekende merken, zowel kleine als grote maten en niet onbelangrijk voor een betaalbare prijs. Locatie: begane grond, tegenover de liften.

 

15.00 – 18.00 uur – uiteten in eigen huis: verse friet met stoofvlees

Vandaag gaan we zelf onze frieten snijden. We beginnen om 15.00 uur met een lekker kopje koffie of thee waarna we de mouwen opstropen om de kilo’s aardappelen te gaan schillen en snijden tot frietjes. Het stoofvlees staat al de hele middag te pruttelen. De medewerkers van de keuken bakken de frieten voor en rond 17.00 uur zullen we ze uitserveren met een frisse salade en stoofvlees. Als toetje krijgen we dame blanche. De kosten zijn € 11,50 voor bewoners van de zorgpassages en vrijwilligers van Reyshoeve en €13,50 voor bewoners van de woonpassages en introducés. Dit is exclusief drankjes.

Wilt u mee snijden en smullen dan kunt u vóór vrijdag 14 april een deelnamebewijs kopen bij de receptie.

 

Donderdag 27 april 14.30 – 16.00 uur – artiest: Netty en Hans

Vandaag komen Hans Somers en Netty Reek zingen. Met hun theaterliedjesprogramma en lieve en gezellige Nederlandstalige liedjes belooft het een leuke middag te worden. Komt u ook en schroom niet om gezellig mee te zingen.

 

Vrijdag 28 april 14.00 – 16.00 uur – muzikaal danscafé

Onze muziekvrijwilliger Jack van der Steen neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag.

 

Zaterdag 29 april 14.30 – 16.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer en staat in het teken van levensmiddelen.

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,- voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart.

 

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in De Viersprong, de ontmoetingsruimte van woonzorgcentrum Reyshoeve op de tweede verdieping. De medewerkers van de receptie kunnen u eventueel de weg wijzen. Toegangskaarten kunt u vanaf één week van tevoren tot aanvang van deze activiteiten kopen bij de receptie van Reyshoeve. Het aantal toegangskaarten is beperkt!

 

 

Prijzen entreekaarten:

Matinee en artiest: € 2,50 per persoon.

Muzikaal danscafé, bakactiviteiten, zing mee met Leo, hap- en stapmiddag en luistermuziek zijn € 1,00 per persoon.

Mary mode en Rima sierraden zijn gratis toegankelijk.

 

Hebt u vragen neem dan contact op met team welzijn , te bereiken op telefoonnummer 013-5785790