Grondoverdracht Stappegoorgebied in WillemsBuiten

0
114

Wethouder Berend de Vries draagt grond over aan consortium Synchroon.

Grondoverdracht Stappegoorgebied in WillemsBuiten

Met een houten doos vol met ‘echte’ Stappegoorgrond die de Vries overhandigde aan leden van het Consortium Synchroon werd de grondoverdracht van het Stappegoorgebied symbolisch geregeld. De Vries kreeg in ruil daar voor een steen met inscriptie over de grondoverdracht van WillemsBuiten, de eerste van de in totaal 6 buurtjes die op korte termijn gestalte moeten krijgen.

De verkoop van WillemsBuiten loopt zeer goed, Van de 36 huizen is er nog slechts 1 vrij, van de 2e fase zijn er 20 verkocht en is de rest onder optie. Bij deze officiele overdracht zijn ook de toekomstige bewoners uitgenodigd. “We hebben vrij snel gekocht en konden daardoor nog een hoekwoning bemachtigen. Als optie hebben we een aanbouw genomen en geen garage. Daardoor kun je de daadwerkelijke woonruimte enorm vergroten,” weet Noortje Teurlings die samen met vriend Koen en dochter Esmee de woning gaat bewonen.

Een van de andere nog te bebouwen projecten is het Zuiderpark, informatie hierover en over de andere mogelijkheden zie: www.willemsbuiten.nl Aankomend weekeinde staan de laatste activiteiten in de kas van WillemsBuiten geprogrammeerd.