Geslaagde Eerste Tilburgse Kinderrevue

0
77

Volop revuetalent in aantocht

Geslaagde Eerste Tilburgse Kinderrevue

Vijf volle zalen, lachende gezichten, veel talent op het podium en een mooie opbrengst voor het goede doel. De spelers en het productieteam kijken terug op een geslaagde Eerste Tilburgse Kinderrevue. De groepen acht van OBS de Blaak hebben glansgegeven aan de productie ‘Oud Geleerd is Jong Gedaan. Niet alleen wat betreft spel maar ook als het gaat om het maken van kostuums en het bouwen van decors. In de kinderrevue zorgden veel Tilburgse elementen voor een sprankelde show. Bekende Tilburgse personages zoals de burgemeester, Roy Donders, Ferry van de Zaande en Willem II-voetballertjes gaven de productie extra kleur.

De strijd tussen de liefhebbers van kermis en voetbal werd door adequaat handelen van de burgemeester en kordaat optreden van enkele Tilburgers in harmonie opgelost. Productieleider Marie-Thérèse Blomme kondigde voor komend jaar een tweede editie aan. Berrie Kolmans gaat de Tweede Tilburgse Kinderrevue realiseren met Cultuur Buitenschoolse Opvang. Er komen twee Cultuur BSO’s, een in de Reeshof en een in de Binnenstad. Door de gemotiveerde inzet van alle betrokkenen was er een batig saldo van 550 euro. Dat komt ten goede van de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

Fotobijschrift:

De Eerste Tilburgse Kinderrevue uitgevoerd door groepen acht van OBS de Blaak bracht 550 euro bijeen voor de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis. (Foto: Willem de Volder)