Nieuw Duits feestje in de Reeshof

0
78

Oktoberfeest Reeshof 2, 3 en 4 oktober

Begin oktober staat er een nieuw feest op het programma in de Reeshof. Sporthal Dongewijk wordt omgetoverd tot een vrolijke Duitse feestruimte, genaamd Oktoberfeest Reeshof.

Zo begint het op vrijdagavond 2 oktober om 19.00 uur en zullen de Duitse klanken door de hal klinken. Deze avond is een All-in gebeuren waar vriendengroepen, individuen en bedrijven zich voor kunnen aanmelden. De tafels a 8 personen zullen worden verkocht voor een prijs waar men de gehele avond kan drinken (pullen) en genieten van een typisch Duits 3 gangen menu geserveerd door Perron 3. DJ Coenio zal deze avond begeleiden en Die Torfgraber kapelle zal u ontvangen met hun fraaie muziek. Ook zal Thortsen von Lippe Biesterveld langskomen. Deze avond duurt tot 24.00 uur en er is een mogelijkheid om nog te genieten van een afterparty in café Dongewijk. Duitse kledij is verplicht.

Zaterdagmiddag 3 oktober staat het Oktoberkinderfeest op het programma van 1400 tot 1800 uur.

Deze middag is qua opzet gelijk aan Kieltjesbal, maar dan met een Duits tintje. Kledij is niet verplicht maar wel o zo leuk.

Zaterdagavond start het feestgebruis aan de lange Duitse tafels met pullen bier om 19.00 uur. Ook op deze avond zal DJ Coenio zorgdragen voor de sfeer. Ook zullen de heren van Ein Prosit er een dolle boel van maken en word iedereen weer welkom geheten door Die Torfgraber kapelle.

Hier geld enkel een entreeprijs, maar er kunnen wel tafels besproken worden.

Deze avond duurt tot 24.00 uur en er is een mogelijkheid om nog te genieten van een afterparty in café Dongewijk.

Op zondag 4 oktober staat er wederom een Oktoberkinderfeest op het programma van 1400 tot 1800 uur. Deze middag is qua opzet gelijk aan Kieltjesbal, maar dan met een Duits tintje. Kledij is niet verplicht, maar wel o zo leuk.

Op zondag 4 oktober van17.00 tot 19.00 uur zal café Dongewijk omgetoverd worden tot een waar schnitzelparadijs. Perron 3 zal deze maaltijd verzorgen.

kinderschnitzelmenu; friet, schnitzel (150 gram) en appelmoes voor€8,50. Volwassen schnitzelmenu: friet, schnitzel (250 gram) en salade prijs €12,50. Alleen online te reserveren via de mail.

Entreeprijzen zijn te vinden zien op www.oktoberfeestreeshof.nl. (Vanaf 3 euro voor de vroege vogels). Daarnaast bestaat er de mogelijkheid voor bedrijven zich te melden als partner van het nieuwe event. Van het reserveren van een aantal tafels tot het beschikbaar stellen van middelen.