Dagopbrengst gestolen bij overval coffeeshop

0
64

Tilburg – De politie is op zoek naar twee nog onbekende mannen die een gewapende overval pleegden op een coffeeshop. Twee medewerkers werden daarbij bedreigd met een vuurwapen. De overvallers gingen er vandoor met de dagopbrengst.

De zaak aan de Bredaseweg was vrijdagavond 11 maart 2016 al gesloten voor publiek. Toen de twee aanwezige medewerkers naar huis wilden gaan, drongen de overvallers de coffeeshop binnen. De medewerkers werden bedreigd met een vuurwapen en hardhandig behandeld. De vrouwelijke medewerkster moet daarbij een klap op haar hoofd incasseren. Ze raakte daarbij licht gewond. De overvallers eisten geld en gingen er uiteindelijk vandoor met de dagopbrengst. Ze verlieten rond 22.30 uur de zaak.

Zoekactie

Direct na de melding van de overval startte de politie een zoekactie naar de voortvluchtige daders. Van beide slachtoffers zijn aangiften opgenomen. Het onderzoeksteam gaat vandaag verder met het buurtonderzoek. Verder bekijkt de politie een beelden van de beveiligingscamera’s in de coffeeshop en wordt er een forensisch onderzoek verricht.

Tips?

Volgens de aangevers ging het om twee negroïde mannen, die donkere kleding droegen. Een van de overvallers droeg een muts. De andere had een capuchon over zijn hoofd getrokken. De politie onderzoekt de zaak en is via 0900-8844 bereikbaar voor personen die informatie kunnen geven over deze overval. Tips kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000 of via het speciale meldformulier (ook anoniem).