Politie onderzoekt overval hotel

0
50

Berkel-Enschot – Een hotel aan de Bosscheweg is dinsdag 8 maart rond 21.10 uur overvallen. Een gewapende man bedreigde het aanwezig personeel met een vuurwapen en eiste geld. De politie stelde direct een groot onderzoek in, maar van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

Na de overval verliet de dader het pand aan de zijde van de parkeerplaats. De politie werd gewaarschuwd en verschillende eenheden startten direct een zoektocht naar de overvaller. De man is helaas niet meer aangetroffen. Tijdens de overval raakte niemand gewond. Wat de exacte buit was is nog niet bekend.

Getuigen

De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Van de dader is het volgende signalement bekend: man, blank, 17-18 jaar oud, 1.60-1.65 meter lang, smal postuur, sprak Nederlands met een Brabants accent. Hij droeg een grijze sjaal die uit zijn jas kwam, donkere muts, donkere jas, grijze handschoenen. Heeft u de overvaller gezien kort voor of kort na de overal, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.