Laatste oproep om in te schrijven voor Verbeeten Challenge – 10 april

0
48

Tilburg, 29 maart 2016Zondag 10 april is de derde editie van de Verbeeten Challenge. De uitdaging is om in teamverband 1000 km op één dag af te leggen. De sportieve wijze waarop bepaalt jezelf. Je kunt wandelen, fietsen, skeeleren, hardlopen en wielrennen, en voor kinderen t/m 12 jaar is de Kids FunChallenge. Individuele inschrijvingen zijn ook welkom en kunnen aansluiten bijTeam Verbeeten.

Het doel van de Verbeeten Challenge is geld inzamelen voor Instituut Verbeeten.

Als regionaal topinstituut voor kankerbestrijding, met vestigingen in Tilburg, Den Bosch en Breda strijden zij dag in dag uit tegen kanker, op een intensieve, mensgerichte manier. Om de best mogelijke zorg te kunnen blijven geven is geld nodig. De Verbeeten Challenge biedt Brabanders een kans om een steentje bij te dragen.

Bestralen zonder masker

Dit jaar wordt de opbrengst besteed aan onderzoek naar een patiëntvriendelijk masker voor de behandeling van hersentumoren.  Met moderne technieken is het waarschijnlijk mogelijk om tumoren in de hersenen zonder masker te bestralen. Dit is een stuk patiëntvriendelijker, terwijl dezelfde nauwkeurigheid bereikt kan worden.De volledige opbrengst van de Verbeeten Challenge gaat rechtstreeks naar het Verbeeten Fonds. Zij zien erop toe dat iedere euro direct gaat naar onderzoek naar betere behandelmethodes tegen kanker.

Schrijf je in of steun Verbeeten Challenge op een andere manier!
Overdag is er ook van alles te doen rondom Instituut Verbeeten. Kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes, opa’s, oma’s, iedereen is welkom. Er is een speciaal kidsplein ingericht met springkussens, een rodeo stier, schminck hoek en nog veel meer!
Last but not least:Schrijf je in voor 4 april, dan ontvang je je startnummer met je eigen naam erop!

Meer informatie en aanmeldenwww.verbeetenchallenge.nl