HEIJHOEF CINEMA KOMT MET NIEUWE VOORSTELLING OP 8 EN 9 APRIL

0
61

De volgendefilm van‘Heyhoef Cinema’ wordt op vrijdagmiddag8 april en zaterdag 9 aprilvertoond in wijkcentrum Heijhoef en heet “Zurich” (2013). Dit is een drama van de regisseur Sacha Polak, met in de hoofdrollen Wende Snijders en Barry Atsma.

Zurich neemt ons mee naar het leven van de ontredderde Nina, die in alle eenzaamheid langs snelwegen en truckstops zwerft, schijnbaar stuurloos en doelloos. Dit is een vrouw die haar leven ontkent en ontvlucht. Een vlucht die eigenlijk een wil tot verdwijnen is. Het verhaal van Nina wordt niet chronologisch verteld. We beginnen met deel twee, waarin we middenin Nina’s realiteit vallen en waar een halve scène genoeg is om te zien dat het helemaal mis gaat.

De aanvangstijd is op vrijdag om 14.00 uur en op zaterdag om 20.00 uur. Een half uur van te voren is de zaal open. De entree zal5 euro bedragen in de voorverkoop (in cafe wijkcentrum Heijhoef) en 6 euro aan de zaal. Dit is incl. een kop koffie of thee voorafgaand aan de film.

De eerstvolgende voorstellingen van Heyhoef Cinema zijn op 13 en 14 mei2016.

Tevens is er een Facebookpagina van Heyhoef Cinema in de lucht met informatie over het programma en filmtrailers. Daarnaast kunt U meer info over de films vinden op www.heyhoef-cinema.nl.

We hopen U op 8 of 9 april te verwelkomen bijeen van de voorstellingen van Heyhoef Cinema in wijkcentrum Heyhoef (adres Kerkenbosplaats 1, 5043 RX Tilburg) !