Copy Cat top coverband vanavond tijdens Reeshof Muzenconcerten

0
225

Door Hans Sweep
Copy Cat, staat voor het betere kopieerwerk en het is natuurlijk ook zo beter goed gejat dan slecht gemaakt.

Zij spelen alle grote nummers uit de hitparades van afgelopen tientallen jaren. Zoals hits van nu, stevige rock, disco, rock & roll, Nederlandstalig, dance classics en ballads.Vanavond wordt er ook een videoclip opgenomen van de band, zorg dat je er bij bent. Om 18 uur beginnen we in het Reeshofpark met springen op de springkussen, een slush puppy of iets anders bij Jut en Jul, lekker eten bij den Bolle, Reeshof Diner of Mixed Dishes en naderhand een ijsje van Frans Hultermans.

Vanaf 19.45 uur start deze Zeeuwse topband die onlangs ook speelde op het bevrijdingsfestival. Ze knallen 1 uur, dan is er een kwartiertje pauze om vervolgens weer door te knallen tot 22.00 uur. Voor de sfeer zijn er ook een aantal led-tafels van Led Catchers aanwezig, wil jij er aan staan zorg dan dat je er op tijd bij bent.

De bars sluiten om 23 uur, tijd genoeg om even bij te praten over de vakantie met vriendinnen bekenden. Het blijft droog volgens de weerberichten, dus kom allen en maak er een geweldige avond van!

Meer over het programma tot en met 22 augustus: www.reeshofmuzenconcerten.nl