Reeshof Muzenconcerten lekkere sfeer onder het genot van rock covers

0
796
Reeshof Muze Concerten - Corné Hannink Fotografie

Reeshof Muzenconcerten wordt steeds meer een evenement voor het hele gezin.

Door Hans Sweep
Op het voetbalveld wordt druk in partijvorm gebald, op een ander deel van het park wordt gevliegerd, op het evenemententerrein vermaken kinderen zich met de springkussen, of leren hoe je van petflessen weer materiaal maakt om de 3D printer te voeden in het kader van het project van Pet naar Pret.
Later op de avond, die om 18 uur van start ging, komt de livemuziek er bij. Deze keer met een vette band uit Reeshof, REWIND. Na een uurtje is er de inmiddels traditionele verrassingsact. Deze keer niemand minder dan de Tilburgse IDOLS winnares Julia van Helvoirt met uiteraard haar zelfgeschreven hit Superhelden.

Het mooie van dit evenement is dat er lekker gegeten en gedronken kan worden onder het genot van vette muziek. Daarbij was gisteravond de keuze uit Surinaams van Reeshof Diner, Mixed Dishes en frituur Dun Bolle. Naderhand kon men terecht bij Frans Hultermans voor een ijsje. De kinderen konden allerlei lekkernijen kopen bij Jut en Jul. Dankzij de fantastische medewerking van ruim 25 vrijwilligers, die voor de organisatie de super helden van de avond waren, kon de organisatie de consumptieprijzen laag houden. Twee euro voor een pilsje of drie euro voor een wijntje zijn alleszins redelijke prijzen te noemen. Voor extra sfeer in het donker zorgden de led tafels van Led Catchers. Het stroomplan wordt deze week geëvalueerd, zodat alles het volgende concert met Copy Cat alles op rolletjes kan verlopen.
Zie voor het programma ook onze facebookpagina of www.reeshofmuzenconcerten.nl
In totaal waren er circa 2000 bezoekers.