Benoeming Directie Rabobank Tilburg en omstreken

0
226
Nieuwe directie Rabobank Tilburg

Per 1 januari 2019 vormen Bas Snels en Edwin Engelen de directie van de lokale bank Tilburg en omstreken.

Bas Snels
Bas is benoemd tot directeur Bedrijven. Bas behaalde zijn MBA aan de Nyenrode Business Universiteit. Hij startte zijn loopbaan bij Rabobank Breda als accountmanager Zakelijk. Daarna maakte hij de overstap naar Rabobank Nederland en is hij actief geweest op het gebied van verandermanagement en interim management bij verschillende lokale banken. De afgelopen drie jaar was hij werkzaam als manager Grootzakelijk en MKB, waarvan het laatste jaar in Tilburg. Bas woont samen met Ruth en hun twee zonen en dochter in Tilburg.

Edwin Engelen
Edwin is benoemd tot directeur Particulieren en Private Banking. Edwin studeerde Bedrijfseconomie in Eindhoven. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de accountancy begon hij in 1996 bij de Rabobank in Heythuysen als zakelijk accountmanager. In 2008 maakte Edwin de overstap naar Schretlen & Co in de rol van vermogensmanager. Met deze commerciële ervaring in zowel het zakelijke als het particuliere domein werd Edwin Manager Private Banking. Eerst bij de Rabobank in Zuid-Limburg en vanaf maart 2018 in Tilburg. Edwin is getrouwd met Angely, ze hebben twee dochters en wonen in Weert.

Bas en Edwin hebben beiden een pragmatische kijk op de toekomstige ontwikkelingen van Rabobank en zijn gedreven om deze te realiseren. “Met deze twee heren hebben we een sterke directie om Rabobank Tilburg en omstreken verder neer te zetten als herkenbare en betrouwbare lokale bank die dicht bij onze klanten staat en een directe bijdrage levert aan de ontwikkeling in ons gebied”, aldus Lilian Damen, directievoorzitter Rabobank Tilburg en omstreken.