Bewoners Hillegomlaan in Reeshof zitten er warmpjes bij

0
810
Warme weldoener actief in Reeshof

Tijdens mijn bijna dagelijkse wandeling viel mijn oog in de Hillegomlaan in Reeshof op de lantaarnpalen. Zag ik dat nu goed, hing daar een plastic zak met een sjaal er in?
Een stukje verderop hetzelfde tafereel. Ik besloot eens te lezen wat er op de sticker staat. ‘Voor iedereen gratis mee te nemen tegen de kou’. Geen afzender maar wel een mooie boodschap met deze temperaturen. Aangezien ik het niet koud had, heb ik hem laten hangen voor de volgende passant. Op deze bijzondere manier zitten de bewoners van de Hillegomlaan er voortaan warmpjes bij.

Als het bij iemand bekend is wie deze geheimzinnige weldoener is, dan vernemen we dat uiteraard graag. We kunnen er dan op terugkomen met een leuk artikel in onze wijkglossy die op 8 januari weer h.a.h. verspreid gaat worden in Reeshof.