Verbeeten Challenge 2019: Samen sportief tegen kanker op zondag 7 april!

0
16

Op zondag 7 april vindt de 6de editie van de Verbeeten Challenge plaats. Tijdens de Verbeeten Challenge kun je jouw energie (en calorieën) kwijt voor een supergoed doel. Alle opbrengsten van de Verbeeten Challenge gaan naar het Verbeeten Fonds. Zij stimuleren onderzoek naar patiëntvriendelijke behandelmethodes door het Instituut Verbeeten, het regionaal kankerbehandelcentrum in Tilburg, Breda en Den Bosch. Net als vorig jaar gaat de volledige opbrengst naar een project dat is gericht op het verbeteren van de behandeling van vrouwen met borstkanker.

Kies je favoriete sportonderdeel
De Verbeeten Challenge is een evenement voor jong en oud. Je kunt diverse afstanden fietsen, wielrennen, wandelen of hardlopen. Daarnaast is er in Tilburg ook de mogelijkheid om te skeeleren, bootcampen en mountainbiken. Natuurlijk is er ook aan de kleinste onder ons gedacht, zij kunnen zich in Tilburg vermaken op het Kidsplein en de dag afsluiten met de spectaculaire Kids Challenge.
Je kunt je ook inschrijven als team of bedrijf en iets moois neerzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Ga de strijd aan met je collega’s, zweep je vrienden op tot een geweldige prestatie. Een prestatie die je nog lang bijblijft. Een prestatie waarmee je het Instituut Verbeeten steunt.

Kom naar het Instituut Verbeeten Tilburg of het Mastbos Breda
Tussen 9:00 en 18:00 uur in Tilburg zijn er tal van activiteiten op de start- finish locatie. Ook al doe je niet sportief mee, iedereen is van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen en van een hapje en drankje te genieten. Rond 17:00 uur wordt het eindbedrag feestelijk bekend gemaakt. Graag tot dan!

Meer informatie en inschrijven via www.verbeetenchallenge.nl

Programma Tilburg
7.30 uur: vertrek wandelroute 35 km
9.00 – 10.00 uur: vertrek Wielrenroute 130 km
10.00 uur: vertrek Mountainbike route
10.30 uur: vertrek Wandelroute 10 km
11.00 uur: vertrek Fiets/Wielrenroute 65 km
11.00 uur: vertrek Fietsroute 35 km
12.00 uur: vertrek Skeelerroute
13.00 uur: opening KidsPlein
13.30 uur: start Hardlooproute 5 km en 10 km
15.15 uur: start Bootcamp
16.15 uur: start Kids Challenge
17:00 uur: bekendmaking eindbedrag

De route is te bekijken en te downloaden via de website: www.verbeetenchallenge.nl/routes

Start- finish locatie Tilburg
Instituut Verbeeten, Brugstraat 10, 5042 SB Tilburg