SOLIDHEALTH START NIET KLEIN, MAAR GROOT IN DE REESHOF:

0
159

SOLIDHEALTH NEEMT HEALTH FACTORY KOOLHOVEN OVER!

SOLIDHEALTH START NIET KLEIN, MAAR GROOT IN DE REESHOF:

Wij, Nancy von Ranzow Teurlings en Heidy Chahid van den Dungen eigenaren van SolidHealth Voeding, Lifestyle en Beweging dachten een maand geleden nog dat we in september 2015 klein van start zouden gaan in de Reeshof met ons eigen SolidHealth Lifestylecenter.
Maar soms komen er dingen op je pad waardoor alles in één keer verandert.

Nog geen maand geleden kruiste de wegen van SolidHealth en Health Factory Koolhoven elkaar voor het eerst.

Vanuit SolidHealth waren de eerste stappen gezet om in de Reeshof een eigen Lifestylecenter te starten. Op dat zelfde moment nam Minke Smulders Kurvers, oprichtster van de Health FactoryKoolhoven de beslissing dat zij om persoonlijke reden wilde gaan stoppen met haar bedrijf en zocht ze naar de juiste overname partner.

Tijdens het eerste contact tussen Minke, Nancy en Heidy bleek dat hier 2 bedrijven aan tafel zaten met duidelijk 1 visie op gezondheid: “Werken aan de mooiste versie van jezelf omdat iedereen een gezond, fit en slank leven verdient!”

De overname door SolidHealth van de sportende leden , de sportactiviteiten en het sportmateriaal was na dit eerste gesprek direct een feit. Omdat het vanuit beide partijen goed voelde om deze stap samen te zetten.

Voor Minke is het het belangrijkste dat haar klanten verder kunnen met alle actviteiten binnen een bedrijf waar ook persoonlijke begeleiding en – coaching centraal staan. En die mogelijkheid werd in Solid Health gevonden.

SolidHealth is al sinds 2009 een bekende naam in Tilburg en omgeving als het gaat om professionele voeding-, lifestyle en bewegingscoaching.

Door de overname van Health Factory Koolhoven per september 2015 biedt SolidHealth naast de al aanwezige Infraroodtraining,training in warmtecabines en Ladies Only: vrouwensport en – fitness alle klanten de mogelijkheid ook deel te nemen aan Small Group Training, zoals deze werden aangeboden door Health Factory Koolhoven, nog aangevuld met Personal Training.

SolidHealth Lifestylecenter Reeshof opent haar deuren eind september op een prachtige, goed bereikbare locatie aan de Warmondstraat tegenover station Reeshof. In dit pand van bijna 400 m2 biedt SolidHealth naast Voeding, Lifestyle en diverse sportmogelijkheden onder andere Osteopathie door Osteo Jacobs en psychosomatische fysiotherapie, mindfulness en masages door Doelgericht Fysiotherapie.

Om de overname voor de huidige sportende leden van de Koolhoven Health Factory zo soepel mogelijk te laten verlopen zal SolidHealth per 1 september tijdelijk intrekken in het huidige pand van Health FactoryKoolhoven aan de Vlijmenstraat. Solidhealth handhaaft het lopende rooster, het huidige planningssysteem en de algemene voorwaarden van Health Factory Koolhoven.

Het is mooi te zien dat waar voor de één op het juiste moment een deur sluit deze voor de ander juist open gaat en nieuwe kansen biedt. Dankbaar zijn wij als SolidHealth omdat wij op deze manier groot van start kunnen gaan in de Reeshof met ons eigen SolidHealth Lifestylecenter. Hierdoor kunnen wij aan alle inwoners van Tilburg de mogelijkheid te bieden om samen met ons te gaan werken aan een Gezond, Fit en Slank lichaam en leven.

Uiteraard blijft iedereen ook van harte welkom in de SolidHealth praktijken in de Drieburcht in Tilburg Noord, bij Huisartsenpraktijk Binnenstad aan de Spoorlaan, bij SMC/T Kwadraat en Sportscare in Haaren.