Promenade Piushaven zoekt ‘grenzen’ op.

0
71

Tweede editie van een serie culturele wandelingen in de Piushaven

29 en 30 januari van 20.00u – 22.00u

Negen verschillende acts over ‘grenzen’

Op 29 en 30 januari vindt de tweede editie plaats van Promenade Piushaven.
Een nieuw initiatief van Piushaven Levend Podium i.s.m. BOUWplaatsJOUWplaats en de Tilburgse makers  Bouwjaar ’84, De Kwekerij, Goed is Goed producties en Iksperiment.
De culturele toer start en eindigt deze keer in het Juttheater van Bouwjaar ’84 in de BOUWplaats aan de Galjoenstraat 35-37. Elke groep loopt een route door, in op en over de Piushaven en komt onderweg 9 korte performance van 3 minuten tegen, variërend van opera, theater, dans, visuals en muziek. Het leuke is dat het publiek de route twee keer loopt, men maakt dus een verandering/ontwikkeling mee. In deze editie zoeken we de grenzen op, we openen deuren naar verborgen gebieden, u krijgt een intiem kijkje door open voordeuren en dichte ruiten en… u trotseert de watergrens. Oh ja, ‘den Ophef’ is een van die grenzeloze locaties….
Bouwjaar ‘84
Elke editie staat een andere maker aan het roer. Deze keer is Bouwjaar ’84 verantwoordelijk voor de productie. Zij zijn bekend van o.a. de openingsact tijdens de laatste Tilburg Cultuurnacht en de kermisprocessie afgelopen jaar. Bouwjaar ’84 maakt internationale producties met theater, dans en video projecties.

Reserveer snel een kaartje
Het concept werkt zoals bij de bekende L’Avventura stadswandelingen. Per avond kunnen tien groepen van twaalf personen deelnemen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent. Een kaartje kost € 15,00. Vooraf reserveren via reserveren@bouwjaar84.nl

 

De volgende edities in 2016 staan gepland op:

– 15 en 16 april

– 14 en 15 oktober

 

Wandel elk seizoen mee met de nieuwste Promenade Piushaven en laat je verrassen door inspirerende acts op bijzondere en wisselende locaties in de Piushaven.

Zie ook www.piushaven.nl