Activiteiten bij woonzorgcentrum Reyshoeve in februari 2016

0
59

Donderdag 4 februari 14.30 – 16.00 uur – hap en stapmiddag

Een ideale gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Dit kan allemaal onder het genot van een hapje en een drankje! Dus wilt u bijpraten kom dan zeker langs.

Vrijdag 5 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: vurgloeifist

Trek uw leukste/gekste carnavalspak aan voor het jaarlijkse carnavalsbal. Leuke muziek met natuurlijk met een hapje, drankje en natuurlijk ook een hoop gezelligheid. Zorg dat u erbij bent!

 

Zaterdag 6 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: bandjes

Deze middag barst het feest in alle hevigheid los. Het motto wordt onthuld en de Raad van Elf zal aan u worden voorgesteld. Deze middag komen dweilorkesten langs waaronder “De Peestekers” en “Efkes Wochte”. Zij zullen met hun muziek de feestelijke sfeer weten te verhogen.

 

Zondag 7 februari 13.30 – 15.30 uur – carnaval: optocht kijken op groot scherm

Bij het carnaval hoort natuurlijk ook d’nopstoet. U hoeft deze keer niet buiten in de kou te wachten op de prachtige wagens die voorbij komen, maar u kunt gezellig in De Viersprong komen kijken. Op een groot scherm genieten we van de Tilburgse optocht!

 

Maandag 8 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: bandjes

Dweilorkesten“De Restantjes”, “’t Nipt” en “De Laaileuters” komen de bloemetjes buiten zetten.

 

Dinsdag 9 februari 14.00 – 16.00 uur – carnaval: Tonpraotgala

Vanmiddag komen maar liefst drie tonpraoters uit de omgeving hier hun “buut” doen.

We beginnen met Cees Coolen uit Tilburg. Hij is winnaar van maar liefst 12 topconcoursen waaronder het Zuid-Nederlands kampioenschap.
Rond 14.30 uur komt Marina Bekkers, finalist van het leuterconcours in Tilburg en we sluiten af met Peter Ritsema uit Loon op Zand.  Peter is finalist van de Brabantse kampioenschappen. De middag wordt gepresenteerd door Loek Melis. Tevens zal dweilorkest ‘Dikke Mik’ komen voor de nodige carnavaleske gezelligheid.

Tegen vieren zal Prinses Heleentje d’nIrste de sleutel van het Reesridderrijk weer in moeten leveren en komt er weer een eind aan al het gefeest.

 

Donderdag 11 februari 14.30 – 16.00 uur – luistermuziek

U bent van harte uitgenodigd om te luisteren naar de mooie luistermuziek die vrijwilliger Hans Hulscher voor u hebt uitgezocht. Muziek waar mooie verhalen bij horen.

 

Dinsdag 16 februari 14.30 – 16.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen en een loterij!

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,- voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per bewoner.

 

Donderdag 18 februari 14.30 – 16.00 uur – artiest: Martino Saxo

Deze man zit al jaren in het artiestenvak en bespeeld zoals zijn naam al doet vermoeden een saxofoon. Hij speelt vooral ballads en easy listeningmuziek. Een middag om heerlijk te genieten van mooie muziek.

 

Vrijdag 19 februari 14.00 – 16.00 uur – muzikaal danscafé

Onze muziekvrijwilliger neemt leuke plaatjes mee waarop u kunt dansen of naar luisteren. U bent van harte welkom om lekker te genieten van deze muzikale middag.

 

Woensdag 24 februari 19.30 – 21.30 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer met volop leuke prijzen.

Een bingokaart kost €2,- voor bewoners van de zorgpassages en €2,50 voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 euro voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per persoon.

 

Zaterdag 28 februari 14.30 – 16.00 uur – bingo

Vandaag is de bingo er weer in het teken van levensmiddelen.

Een bingokaart kost €1,50 voor bewoners van de zorgpassages en €2,- voor bewoners van de woonpassages. Senioren uit de wijk betalen €3,50 voor een bingokaart. Maximaal twee kaarten per persoon.

 

Bovenstaande activiteiten vinden plaats in De Viersprong, de ontmoetingsruimte van woonzorgcentrum Reyshoeve op de tweede verdieping. De medewerkers van de receptie kunnen u eventueel de weg wijzen. Toegangskaarten kunt u vanaf één week van tevoren tot aanvang van deze activiteiten kopen bij de receptie van Reyshoeve. Het aantal toegangskaarten is beperkt!

 

Prijzen entreekaarten:

Matinee, carnaval en artiest: € 2,50 per persoon.

Muzikaal danscafé, vurgloeifist, bakactiviteiten, zing mee met Leo, hap- en stapmiddag en luistermuziek zijn € 1,00 per persoon.

Overige activiteiten en verkopen van zijn gratis toegankelijk.

 

 

Hebt u vragen neem dan contact op met Annelein van Sluijs, te bereiken op telefoonnummer 013-5785785, op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.