PLUS LUTZ viert eerste lustrum

0
57

Familie Lutz 5 jaar in winkelcentrum Heyhoef

Boodschappen doen bij PLUS LUTZ is altijd feest volgens vaste klanten. Een groot assortiment van prima producten, aanbiedingen en leuke acties. Maar PLUS LUTZ verrast de klanten met meer: het VIP feest, een uniek evenement op vrijdag 8 januari.

 

Als VIP worden de gasten van 19.00 tot 23.30 uur in een luxe feesttent in de watten gelegd met leuke workshops, een Walking Dinner met heerlijke hapjes en fantastische artiesten van Nederlandse bodem: Glennis Grace en het  Ameezing Trio. Tussendoor zorgt een DJ voor gezellige muziek uit 90”s. Elke gast ontvangt na afloop een Goodie Bag. Een feestelijke loterij biedt kans op onder andere een minuut gratis winkelen bij PLUS LUTZ.

 

Een feest om te watertanden.

Het VIP Feest is samen met familie en vrienden genieten van een combinatie van proeven, muziek, entertainment en leren. Op verschillende plekken in de grote tent zijn proeverijen en van 19.00 tot 21.00 uur worden workshops gegeven om zelf heerlijke hapjes te maken: wereldgerechtjes van pizza tot sushi en meer.

Wilfred en Marielle Lutz kennen hun klanten en zijn zelf altijd in voor een feestje. Niet voor niets hebben zij hun naam ook verbonden aan het Kieltjesbal, G-voetbalweekend, Kindervakantiewerk en diverse verenigingen. “We vinden het fijn om jong en oud te zien genieten. Als we als PLUS aan gezelligheid kunnen bijdragen, dan doen we dat graag. Het past bij ons”.

 

Het VIP- feest is heel apart, een combinatie van de Huishoudbeurs en feest, maar net even anders. “Het is nog gezelliger, de ambiance is sfeervol en warm en het is een feest van beleven en proeven. Het is een avond voor ontmoeting, om samen naartoe te gaan met het gezin, familie, vrienden, collega’s of buren. Wij willen het onze klanten en nieuwe klanten naar de zin maken.” En dat gaat zeker lukken met het VIP- feest: een avondje uit met alles erop en eraan, in de buurt en van een kwaliteit zoals de klanten dat van PLUS LUTZ gewend zijn.

 

Eenvoudig sparen voor een compleet avondje uit.

Het sparen voor de entreekaarten is simpel.

Tot en met vrijdag 8 januari ontvangt elke klant bij besteding van 10 euro aan boodschappen (uitgezonderd statiegeld, tabakswaren, geneesmiddelen, babyvoeding tot 1 jaar, loten en telefoonkaarten) een gratis spaarzegel.

Met een volle spaarkaart van 10 spaarzegels kunnen maximaal 2 entreekaarten van €12,- per stuk worden gekocht (oorspronkelijke waarde €29,95), zolang de voorraad strekt. De spaarkaarten kunnen bij PLUS LUTZ worden ingeleverd t/m vrijdag 8 januari. En dan gaat het feest echt beginnen; op vrijdag 8 januari van 19.00 tot 23.30 uur in de grote VIP-tent in het Reeshofpark. Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar en aan deelnemers jonger dan 18 jaar wordt geen alcohol geschonken. Legitimatie aan de deur is verplicht voor deelnemers tot 25 jaar.