PALM PARKIES TILBURG REESHOF VAN START!

0
127

Vanaf 7 juli strijkt het rondreizende circus van PALM PARKIES opnieuw wekelijks neer in het Reeshofpark van Tilburg. Maar liefst 7 dinsdagen op rij kan je komen genieten van een ijzersterk programma in de prachtige omkadering van het Reeshofpark.

PALM PARKIES TILBURG REESHOF VAN START! Van Dik Hout trapt dit jaar de reeks af. Maar ook Soul Xtreme, Level Six, The Cool Quest, Frimout en Wipneus & Pim hebben achtereenvolgens een plaats op de affiche gekregen. Op 18/8 sluit Royal Beat de reeks af.

Om het project financieel gezond te houden voert de organisatie een aantal aanpassingen door. Zo zal het niet meer mogelijk zijn om het directe concertterrein te betreden met zelf meegebrachte dranken. Picknicken in het Reeshofpark kan natuurlijk altijd maar de directe concertzone zal voorbehouden blijven voor de echte bezoekers van PALM PARKIES.

Verder breidt de organisatie het assortiment bij de horecastanden nog verder uit en zijn er een aantal wijzigingen gedaan in de personele bezetting tijdens de concerten waardoor het nog leuker wordt om naar PALM PARKIES Tilburg Reeshof te komen. Net zoals voorgaande jaren krijgen bezoekers een korting op hun aankopen als de bonnetjes betaald worden via elektronische betaling.

Op de website www.palmparkies.net of via de facebookpagina van PALM PARKIES Tilburg vind je alle nuttige weetjes over deze fijne wekelijkse ontmoetingsplek