Ontdek en Doe Meedag voor iedereen met en zonder beperking!

0
55

Tilburg, 12 mei 2015- Het Steunpunt Aangepast Sporten Midden-Brabant, een samenwerkingsverband van de gemeenten Gilze Rijen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg en Waalwijk, stimuleert mensen met een beperking of chronische aandoening om te gaan sporten of bewegen. Aan sportaanbieders biedt het Steunpunt ondersteuning om hun sportaanbod voor bovengenoemde doelgroepen geschikt te maken waardoor jong en oud, met en zonder beperking zoveel mogelijk met elkaar in beweging zijn.

Op zaterdag 23 mei a.s. organiseert het Steunpunt in samenwerking met een aantal sportaanbieders uit de regio Midden Brabant een Ontdek en Doe Mee dag. Erzijnleuke demonstraties en spannende clinics zoals: taekwondo, tai chi, tafeltennis, nordic walking, zumba, sportief dansen, laserschieten/weerbaarheidstraining en american football. Iedereen is welkom om kennis te maken met de enthousiaste sportverenigingen, die graag laten zien en laten ervaren wat ze te bieden hebben.Graag vertellen de sportaanbieders wat over hun sport- en beweegactiviteiten en geven ze informatie over trainingen, lidmaatschap en andere zaken. Ook heeft het Steunpunt een stand ingericht met informatie over het totale sportaanbod in de regio, het sportcoachtraject en verenigingsondersteuning. Vooral uw vragen, die u heeft op het gebied van aangepast sporten kunt u daar terecht.

Deelname aan de Ontdek en Doe Meedag is gratis!! Voor iedereen die komt kijken en/of meedoen stelt Plus IJsselstein een “gezonde”minibag ter beschikking.

Genoeg redenen om 23 mei in de agenda te zetten!!

Het evenement wordt gehouden op het terrein van het Daniël de Brouwerpark, Bredaseweg 570 in Tilburg. De demonstraties en clinics starten om 10.30 uur en duren tot 15.00 uur.

U kunt natuurlijk ook een kijkje gaan nemen bij onze buren: het G-voetbalweekend. De wedstrijden van het pupillentoernooi enhet Open NK Mascotte vinden die dag  plaats.

Voor het volledige programmakunt ukijken op www.steunpuntaangepastsporten.nl of mailen naar stijn.van.den.broek@tilburg.nl