Maar liefst vier genomineerden voor Starterstrofee 2015

0
44

Donderdagavond 23 april is de voorronde van de Starterstrofee 2015 gehouden. In Mercure Hotel in Tilburg streden 14 kandidaten tegen elkaar om een plek in de finale. Vier ondernemers zijn genomineerd.

Deze keer was er voor het eerst een open inschrijving. Alle ondernemers die in 2014 of 2015 gestart zijn met hun onderneming en gevestigd in de regio Tilburg, konden inschrijven voor de Starterstrofee.

“De inschrijvingen stroomden tot op de laatste dag binnen. Een nieuw concept met een zeer positieve uitwerking waar we als organisatie heel erg trots op zijn”, aldus Jan Stabel, voorzitter van de Tilburgse ondernemersvereniging JOST.

De meest vernieuwende ondernemingsconcepten die werden genomineerd voor de finale, zijn:

–       Locked – Bas Oerlemans en Karlijn Liebregts – www.locked-game.nl

–       Kraftbier – Rob van den Meijdenberg – www.kraftbier.nl

–       Oak & Steel – Janus Hermus – www.oaknsteel.nl

–       OTSO – Bart Naber – www.otso.nl

De voorronde was al een goede generale repetitie voor de échte finale. De ondernemers mochten hun bedrijf in 3 minuten presenteren. “Tijdens de finale hebben ze maar 1 minuut en kan er dus geen gebruik meer worden gemaakt van uitgebreide powerpoint presentaties. Het komt dan écht aan op een goede pitch”, aldus Stabel.

Een deskundige jury beoordeelt wie uiteindelijk de beste startende onderneming van Tilburg wordt. De avond is in handen van presentator Walter Vermeer die samen met de jury de kandidaten het vuur na aan de schenen zal leggen. Het belooft een spannende en gezellige avond te worden waar we een viertal bloeiende en groeiende bedrijven uit de regio Tilburg leren kennen.

De verkiezingsavond is vrij toegankelijk voor alle geïnteresseerden. Bezoekers dienen zich wel aan te melden via de website www.jost.nl.