Nu bij PLUS LUTZ Heyhoef sparen voor zestien eigenwijze Minions

0
53

Een Minion op je pen of potlood? Hou dat maar eens in de hand!

Utrecht, 28 mei 2015 –Ter ere van de Nederlandse première van de knotsgekke ‘Minions’-film op 1 juli 2015, sparen klanten van PLUS LUTZ, vanaf 31 mei, voor Minions. Bij elke vijftien euro aan boodschappen of bij een aantal wekelijkse actieproducten, krijgen klanten van PLUS LUTZ een van de zestien verschillende Minions cadeau. Zet ze op je potlood, pen of stift, en je hebt ze niet meer in de hand. Want Minions, de gele wezentjes bekend uit de film ‘Verschrikkelijke Ikke’, zijn eigenwijs en ondeugend. Snorretjes, gekke hoedjes of brillen: ze tekenen van alles en overal. En de Minions nemen graag de schuld op zich…

Kleurwedstrijd

In PLUS LUTZ kunnen kinderen, ouders en grootouders vanaf 1 juni bij de servicebalie kleurplaten afhalen voor de Minions-kleurwedstrijd. Kinderen kunnen meedoen in drie verschillende leeftijdscategorieën: nul tot vier jaar, vijf tot zeven jaar en acht jaar en ouder. Binnen elke leeftijdscategorie zijn er drie Minions-prijzen te winnen voor de meest bijzondere ingekleurde kleurplaat. Denk aan een Minions-strandemmertje voor de kleintjes of een skateboard met Minions voor de grootse kinderen. Op 2 juli tijdens de ruilmiddag, maakt PLUTZKE, de mascotte van PLUS LUTZ, bekend wie de winnaars zijn. Meer info over de ruilmiddag volgt nog.

PLUS heeft voor haar klanten zestien verschillende Minions laten maken, waarvan vier in een

speciale uitvoering (goud, zilver, glow in the dark en neon oranje). Voor2,49 euro is een verzamelkoffer verkrijgbaar bij PLUS, om alle Minions in te bewaren en mee te nemen.

Nieuwsgierig naar MINIONS?

Officiële Trailer Minions NL (1) https://www.youtube.com/watch?v=7opFpbKpnRU

Officiële Trailer Minions NL (2) https://www.youtube.com/watch?v=xdfI63Hav8Q

Minions Facebook pagina: https://www.facebook.com/MinionsNL

Officiële Nederlandse Minions-website www.minionsfilm.nl