nieuwjaarseditie buurtbühne in wijkcentrum heyhoef

0
50

Wil jij het nieuwe jaar swingend en samen met andere wijkbewoners beginnen? Kom dan naar de nieuwjaarseditie van de BuurtBühne, zondag 10 januari in wijkcentrum Heyhoef.

Coverband TRAP zorgt met de leukste pop-, rock- en soulcovers voor een gezellige middag. Entree, mét champagne, is gratis. 

TRAP is de afkorting van The Regional Art Project. Met de nadruk op Regional, want alle zeven bandleden komen uit Brabant. Basgitarist Arnold Schreurs woont in de Reeshof: “Onze band bestaat nu bijna een jaar. Alle bandleden zien muziek maken als passie en hobby, naast werk en privé. Dit wordt, na een aantal try-outs, ons eerste volledige optreden. We hopen een leuk optreden neer te zetten en daarna nog eens vaker op te treden.”

De zaal in het wijkcentrum aan de Kerkenbosplaats 1 gaat om 14.00 uur open. Vanaf 15.00 uur speelt TRAP twee sets van ongeveer 45 minuten.

 

BuurtBühne

In wijken en buurten zit enorm veel (amateur)kunsttalent. Art-fact en ContourdeTwern willen dit talent een podium bieden en presenteren daarom in diverse wijkcentra de BuurtBühne. Elke editie van de BuurtBühne is een mix van diverse kunstdisciplines zoals zang, dans, toneel, graffiti, fotografie of beeldende kunst. Naast korte optredens, kan een BuurtBühne ook bestaan uit exposities, try-outs en sneak previews. Zo maak je als bezoeker kennis met de amateurkunstenaars, kunststudenten en kunstprofessionals uit je eigen buurt en wijk. Doe je zelf aan amateurkunst? Dan is de BuurtBühne een mooie gelegenheid om te ontdekken welke groepen in je buurt repeteren of met amateurkunst aan de slag zijn.

 

Deelnemen aan de BuurtBühne

Wil je zelf ook eens optreden of exposeren tijdens de BuurtBühne of ken jij amateurkunstenaars of buurtbewoners die graag meedoen? Bijvoorbeeld voor het promoten van een amateurkunstgroep, voor het peilen van reacties tijdens een try-out of gewoon als extra expositie- of optreedmogelijkheid. Meld je dan aan voor deelname aan de BuurtBühne! Informeer via dionnerijnen@contourdetwern.nl naar de mogelijkheden of kijk op www.art-fact.nl/buurtbuhne voor meer informatie.

 

De volgende editie van de BuurtBühne in wijkcentrum Heyhoef is op 14 februari (Valentijnseditie). Vanaf januari is er ook elke laatste vrijdag van de maand een editie van de BuurtBühne in MFA Zuiderkwartier. Op vrijdag 29 januari staan de band Soul in One en meezingkoor Meepesaant op het podium aan de Wassenaerlaan 38.