Nieuw: Vincentshop Elke laatste zaterdag van de maand geopend

0
71

30 januari a.s. geopend om spullen te halen en brengen

Zaterdag 30 januari opent de Vincentshop aan de Veemarktstraat haar deuren van 11.00 tot 15.00. Die dag zal de shop helemaal in het teken staan van het thema “Alles Goed”. Dat wil zeggen dat de spullen die in dit thema passen extra mooi en duidelijk zijn uitgestald in de winkel, en er speciale aanbiedingen zijn.

“We hebben prachtig linnengoed, beddengoed, gordijnen, tafellakens maar ook lingerie, dat past allemaal in het thema Alles Goed” vertelt Gery, vrijwilligster in de shop. Ivon, ook vrijwilligster, valt bij: “We hebben prachtige bh’s ook veel in kleine maten, echt iets voor jonge meiden. Niet meer voor ons voegt ze er lachend aan toe.”

Op zaterdag 30 januari is het ook mogelijk om oude spullen of spullen die mensen niet meer gebruiken naar de winkel te brengen. “Handig voor mensen die de hele week moeten werken” zegt Gery.

In de Vincentshop worden gedoneerde spullen verkocht, en de opbrengst gaat volledig naar de armoedebestrijding in Tilburg. Het is een extraatje voor Tilburgers die om wat voor reden dan ook in een moeilijke situatie zitten.
De Vincentshop is onderdeel van de Vincentius Vereniging Tilburg. De vereniging zet zich sinds 1848 in voor armboedebestrijding. In de shop worden tweedehands spullen zoals kleding, huisraad, meubels en boeken verkocht. De goederen kunnen gebracht worden bij de Veemarktstraat 37 of worden gratis opgehaald.
Meer info: www.vincentiustilburg.nl  Veemarktstraat 37 (tegenover 013)