Maak kennis met de Amarant Groep tijdens de Week van Zorg en Welzijn

0
199

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van 12 t/m 17 maart 2018 zetten zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren open om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. De Amarant Groep grijpt deze week aan om mensen kennis te laten maken met werken in de gehandicaptenzorg. Niet voor niets is het thema van de week: maak kennis met kunde.

Op zondag 11 maart vindt de aftrap van de Week van Zorg en Welzijn plaats bij de Amarant Groep. Rond 20.00 uur start Olympisch zwemkampioen Maarten van de Weijden zijn trainingsmarathon in zwembad Aquamarant in Rijsbergen. Dit doet hij om bekendheid te geven aan de Week van Zorg en Welzijn en ter voorbereiding op de Elfstedentocht die hij gaat zwemmen.

Maak kennis met werken in de zorg

Tijdens de Week van Zorg en Welzijn nodigt de Amarant Groep belangstellenden (studenten, professionals, zij-instromers en herintreders) uit om kennis te maken de gehandicaptenzorg. Dat kan door een vrijblijvende afspraak te maken met een recruiter of door de Kansenmarkt te bezoeken. De Kansenmarkt wordt georganiseerd samen met andere zorgaanbieders en is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor leren en werken in de zorg. Er zijn verschillende workshops, je kunt je aanmelden voor speeddates of een mooie profielfoto laten maken. Voor meer info kijk op www.brabantzorg.net/kansenmarkt 

Zien we jou?

Bezoek de Kansenmarkt op 15 maart 2018 van 16.00 – 20.00 uur op de Westertorenlaan 4 in Tilburg. Of maak een individuele afspraak met een recruiter van de Amarant Groep. Dit kan vanaf week 9 (26 februari), via onze website www.werkenbijamarantgroep.nl.

Over de Amarant Groep

De Amarant Groep biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking van jong tot oud, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg. Dat doen we in verbinding met de cliënt, zijn naasten en lokale cliëntenraden.

Naast zorg en behandeling biedt de Amarant Groep kansen en mogelijkheden op het gebied van vrije tijd, dagbesteding, opleiding en werk. We stimuleren en ondersteunen kwetsbare mensen om te leren, te groeien en sterker te worden. Welzijn en geluk vormen onze leidraad.