Luistermuziek uit de zestiger jaren tot heden uitgevoerd door HARBER

0
245

Op zondag 10 november 14.30 uur in Wijkcentrum 

HARBER is pianist Harry Swinkels en zanger/gitarist Berrie Raaijmakers. Het duo speelt luistermuziek uit de zestiger jaren tot heden en doet dat bij voorkeur akoestisch in een huiskamerachtige omgeving. Het wijkcentrum is een iets grotere huiskamer maar de sfeer zal er niet minder intiem om

In de jaren zeventig van de vorige eeuw speelden Harry en Berrie samen in de door Berrie opgerichte country-rockgroep Oakley. Daarnaast zong Berrie in de Tilburgse folkgroep Heating en heeft Harry lange tijd in de Ruud Hermans Band (later Tulsa) gespeeld.

Harry en Berrie verloren elkaar uit het oog, maar enkele jaren geleden kwamen zij door toeval elkaar weer tegen. Meteen was er die klik van toen weer en begonnen ze enthousiast te repeteren. Zo ontstond HARBER met een nog steeds groeiend repertoire.

HARBER speelt werk van The Byrds, Neil Youg, The Eagles, America, Dan Fogelberg, Fleetwood Mac, The Alan Parsons Project, Mike and the Mechanics, Keane, Haevn, Lewis Capaldi en nog veel

Behalve HARBER speelt op 10 november ook het Jazztrio MRS. JONES met zangeres Janneke Teijen, gitarist Bart van Halteren en bassist Paul Vinkoert. Dit trio speelt melodieuze jazzmuziek met bekende nummers uit musicals die gezongen zijn door o.a. Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, en Dinah Washington. Op het repertoire staan nummers als: Summertime, en The man I love.

Beide optredens zorgen voor een afwisselend middagvullend

Entreeprijs: € 5,– te betalen bij binnenkomst. Het aantal plaatsen is beperkt tot 100, dus vol is vol. Reserveren vooraf kan vanaf 10 oktober via www.heyhoef-backstage.nl.

Kaarten zijn vanaf 21 oktober ook te koop bij de receptie van Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1 en bij Restaurant Melati Dua, Heyhoefpromenade

De optredens zijn mogelijk gemaakt door medewerking van Heyhoef-Backstage die met een nieuw formule ‘CoolVibes’ dit soort concerten gaan programmeren in 2020. Harber en Mrs. Jones zijn de exclusieve Try-Out hiervan.

Prijsvraag wie vormen het duo Harber? Oplossing naar redactie@focusopreeshof.nl  en maak kans op gratis vrijkaarten voor dit optreden.