Explosion Rockets in Udenhout op zondagmiddag 10 november

0
225

Terug naar de fifties and sixties met The Explosion Rockets in theater ‘t Plein te Udenhout op zondagmiddag 10 november. Maak kans op 4 vrijkaarten en beantwoord de vraag onderin het artikel.

Opnieuw weten de organisatoren, Cees en Jeanne van den Oetelaar uit Biezenmortel The Explosion Rockets voor een middagoptreden in theater ’t Plein aan het Tongerloplein 1 te Udenhout te contracteren voor een spetterend optreden.

The Explosion Rockets is een graag geziene band die muziek maakt voor elk wat wils. Het repertoire is te omschrijven als de TOP 100 van toen. Zij nemen U mee naar de eindjaren ’50 beginjaren ’60. De tijd van o.a. Elvis, Cliff, Jerry Lee Lewis en Buddy Holly.
Zij laten het publiek meezingen met de toppers van toen. I can’t help falling in love en One night van Elvis zijn zo’n nummers, waar de band de eerste akkoorden speelt de zaal luid begint mee te zingen.
Ook het ruige rock ‘n’ rollwerk en prachtige instrumentale gitaarmuziek wordt niet geschuwd.

Zij spelen, als bijna geen andere band, de nummers zeer authentiek. Als je je ogen dicht doet waan je je terug in de fifties and sixties.
De band bestaat uit de Tilburgse sologitarist Joost Roest en de eveneens uit Tilburg komende drummer Frans van Esch. Verder bestaat de band uit zanger Ruud Kuijpers, toetsenist Martien van Engelen, basgitarist Hank van Empel en slaggitarist Thom Sens.

De band is 34 jaar geleden opnieuw geformeerd. Van oorsprong bestaat de band al vanaf 1959.
In de jaren ’80 was de Tilburgse zanger Savage Kalman zanger van de band. In die periode heeft de band diverse singles en L.P.’s opgenomen. Zij waren in die periode de huisband van de TROS TOP ’50 van Tom Mulder.
De laatste jaren heeft de band diverse C.D.’s en DVD’s uitgebracht en opgetreden in Engeland, Luxemburg, België en Duitsland.
Meer informatie over de band kunt U lezen op hun website www.explosionrockets.nl.

Jeanne en Cees van den Oetelaar organiseren deze middag, omdat zij al vele jaren grote fan zijn van de Explosion Rockets en vinden dat voor de doelgroep, veertigers, vijftigers en zestigers en liefhebbers van muziek uit de eindjaren ’50 beginjaren ’60, eigenlijk zo weinig goeds voor wordt georganiseerd.

Voor deze middag kosten de kaarten in de voorverkoop € 10,00 en zijn te verkrijgen via tel. 06-28.88.26.00 (Jeanne van den Oetelaar) of per email oetelaar6@home.nl
Aan de zaal kosten de tickets € 12,50 (Mits nog voorhanden)

Wilt U verzekerd zijn van een zitplaats, raden wij U aan tijdig aanwezig te zijn. De zaal gaat om 13.00 uur open. De band begint om 14.00 uur met een 4 uur durend optreden. Voor de liefhebbers is er een grote dansvloer.

Foto: Back to the fifties and sixties met de legendarische Explosion Rockets op zondagmiddag 10 november a.s. in theater ’t Plein te Udenhout.

In welke zaal vindt het optreden plaats op 10 november: stuur uw antwoord naar redactie@focusopreeshof.nl en maak kans op 4 vrijkaarten / 2 voor iedere winnende inzender.