La Rosa Cultura organiseert op 16-07-2017 een koffieconcert verzorgd door:

0
120

Janneke van Heeswijk en Harry Hendriks

Janneke van Heeswijk (1978) is een zangeres/drumster/songwriter die zichzelf van achter de drums begeleidt of op acoustisch gitaar en piano, daarnaast speelt ze diverse percussie-instrumenten en virtuoos blokfluit. Zij is al 15 jaar als professioneel muzikant te vinden op nationale en internationale podia, in een enorme verscheidenheid aan formaties en bands, waaronder Frank Groothof, Veldhuis & Kemper, Beatles Tribute bands en eigen werk onder artiestennaam Jenny K. Ook is zij actief als muziek producente en haalde zij ‘The Bootleg Sixties’ en ‘Raices Cubanas’ naar de Nederlandse theaters.

Harry Hendriks (1967) is een zanger/muzikant (gitaar en andere snaren) die een lange staat van dienst heeft opgebouwd in diverse samenstellingen en projecten, waaronder ruim 15 jaar als vaste begeleider van zanger Gerard van Maasakkers. Naast enkele tribute-projecten met topmuzikanten werkt Hendriks momenteel aan eigen repertoire.

Janneke van Heeswijk & Harry Hendriks spelen sinds januari 2017 samen in een nieuwe Trio formatie, genaamd ‘TR3AT’.
Als Duo brengen zij een verscheidenheid aan covers en eigen werk, prachtige karakteristieke samenzang, vele verschillende instrumenten, humor en persoonlijkheid.

Reserveren kan via: Jos@larosacultura.nl of lin@larosacultura.nl
The King of Italie, Huibevendreef 22 Tilburg
Tijd:11.30 – 12.45 uur
Toegang: gratis

Vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld!