Inschrijving Warandeloop Tilburg op safari geopend

0
222

De Loket.nl Warandeloop Tilburg gaat dit jaar op safari: het evenement vindt plaats op het terrein van Safaripark Beekse Bergen. Inschrijven is vanaf nu mogelijk. Op 24, 25 en 26 november staat Safaripark Beekse Bergen drie dagen lang in het teken van top- en breedtesport en van gezonde strijd en gezelligheid. De organisatie laat ondertussen de wissel van locatie niet onopgemerkt voorbijgaan.

Drie dagen Warandeloop Tilburg
Het grootste cross event van Nederland beslaat als vanouds drie dagen; na de spectaculaire fun run op vrijdag, Warande by Night, staan er verdeeld over de zaterdag en zondag op het programma: wandeltochten, wedstrijden voor basisscholieren, jeugdlateten, masters, trimlopen, halve marathon, G-atleten, Businessrun en de internationaal gelouterde Crossgala’s. De organisatie verwacht 6000 deelnemers. Niet in de laatste plaats vanwege het nieuwe onderdeel: de Safari Run op zondagochtend.

De Safari Run
De verhuizing van de Oude Warande naar Beekse Bergen is door de organisatie aangegrepen om een wel heel bijzonder onderdeel toe te voegen, de Safari Run. Op zondagochtend lopen deelnemers, bij zonsopkomst, door het safari park, langs de dierenverblijven en de schitterende natuur. Hierna staat er bij de finish voor iedereen een ontbijtje klaar.
Voorzitter Cees van Loon is in zijn nopjes. “We zijn als organisatie trots op het feit dat we nog steeds kunnen vernieuwen. Na de toevoeging van Warande by Night enkele jaren geleden is het nu tijd voor de Safari Run. Een schitterend en uitdagend onderdeel.”

Inschrijven
Hoe eerder je inschrijft, des te voordeliger je deelneemt. De voor-inschrijvingsperiode loopt tot en met 17 november, echter, tot 6 november geldt er een speciaal kortingstarief. Ook na 17 november kan je nog inschrijven, zij het met een toeslag. Bij Warande by Night en de Safari Run moet je er zeker vroeg bij zijn: de eerste 500 deelnemers krijgen hier 5 euro korting.

Alle informatie over inschrijven, tarieven en starttijden is te vinden op de website van de Loket.nl Warandeloop: www.warandeloop.nl.

Warandeclinics
‘’ Een goede voorbereiding is het halve werk’’. 17 september starten de Warandeclinics: tien trainingen georganiseerd door AV Attila en Tilburg Road Runners ter voorbereiding op de Loket.nl Warandeloop 2017. Alle informatie hierover is te vinden op warandeclinics.nl