HEYHOEF CINEMA

0
41

De eerste bijeenkomst van de initiatiefgroep ‘Heyhoef Cinema’ heeft onlangs plaatsgevonden.

Het concrete plan is om 2 keer per maand een middag- en avondvoorstelling te organiseren, zodat bewoners op een voor hun passend tijdstip in het wijkcentrum Heyhoef naar mooie films kunnen komen kijken tegen een geringe vergoeding. We willen rond september gaan starten met dit filmhuis programma.

Gezien de beschikbaarheid van een passende ruimte in het wijkcentrum zal dit waarschijnlijk op een doordeweeksemiddag en een avond in het weekend plaats gaan vinden.

ContourdeTwern ondersteunt dit initiatief en faciliteert de opstart van deze activiteit. Op termijn is het de bedoeling dat er genoeg vrijwilligers zullen zijn om dit geheel zelfstandig te kunnen organiseren.

We zijn nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die film een warm hart toedragen en het leuk vinden om in hun eigen wijk een filmhuis te realiseren. Het gaat dan bijv. om het voorbereiden van de filmzaal, bieden van technische ondersteuning, ontvangen van bezoekers, verkoop van kaartjes, samenstellen van het filmprogramma en (ver)werven van subsidie en/of sponsoren. Als de vrijwilligersgroep groot genoeg is zullen de taken worden verdeeld en  waarschijnlijk werkgroepen worden gevormd.

Belangstellenden die als vrijwilliger willen aansluiten bij dit initiatief kunnen zich opgeven bij de infobalie van wijkcentrum Heyhoef of een mailtje sturen naar j.sleeuwen7@gmail.com of sjefvanderklein@contourdetwern.nl.